Αν και το πρώτο Nokia-branded smartphone που ανακοινώθηκε από την HDM Global είναι μια συσκευή mid-range, οι φίλοι της φινλανδικής εταιρείας δεν πρέπει να απογοητεύονται. Σύμφωνα με το Total Tech, το smartphone που έχει σαν εσωτερική ονομασία Nokia Supreme, θα κυκλοφορήσει σύντομα σαν Nokia 8.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Nokia 8 ή Nokia Supreme, ήταν στο περίπτερο της Qualcomm στη CES 2017, αλλά λίγοι το παρατήρησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χαρακτηριστικά του θα σας εντυπωσιάσουν. Το Nokia 8 είναι ναυαρχίδα της HDM Global και θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm. Αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάστηκε στο περίπτερο του κατασκευαστή του chipset την περασμένη εβδομάδα.

Εκτός από τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 835 (τον ίδιο θα χρησιμοποιεί και η ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S8), το Nokia 8 θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 5,7 ιντσών που θα υποστηρίζει ανάλυση Quad HD (2560 x 1440 pixels).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η HMD θα διαθέσει επίσης και μια ελαφρώς φθηνότερη έκδοση του Nokia 8, η οποία θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821 αντί του Snapdragon 835.

Η πίσω κάμερα της συσκευής θα είναι στα 24-megapixel με ΟIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας) και Super EIS. Στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει μια κάμερα των 12-megapixel για selfie και κλήσεις βίντεο.Θα υπάρχουν δύο παραλλαγές του Nokia 8: μια στα 64 και μια 128GB. Και οι δύο θα διαθέτουν κάρτα microSD για επέκταση χωρητικότητας δίσκου (έως και 256GB).

Άλλα highlights του τηλεφώνου περιλαμβάνουν led notification light, διπλά ηχεία, και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επειδή το Nokia 6 έρχεται με Android 7.0 Nougat, μάλλον και το Nokia 8 θα τρέχει με την ίδια έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης