Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια και για την ίδια την εταιρεία είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή του κοινού. Οι πωλήσεις ξεκίνησαν πριν από μια εβδομάδα και το iPhone X έχει φτάσει ήδη στα χέρια των πρώτων χρηστών.

Η ονομασία “iPhone” λίγο πολύ είναι γνωστή σε όλους, αλλά εκτός από εκείνους που ασχολούνται με την τεχνολογία, πόσο εύκολο είναι για κάποιους περαστικούς να ξεχωρίσουν ένα iPhone που κυκλοφόρησε πριν από 7 χρόνια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό έκανε η εκπομπή του Jimmy Kimmel, με τον δημοσιογράφο να βγαίνει στους δρόμους με ένα iPhone 4 από το 2010, το οποίο δείχνει στους περαστικούς, τους λέει ότι είναι το νέο iPhone και ζητά τη γνώμη τους.

Φαίνεται να είναι αρκετοί αυτοί που θεωρούν ότι το iPhone 4 είναι το νέο κινητό της Apple. Στην ερώτηση τι του αρέσει περισσότερο από το νέο iPhone οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στο μικρό μέγεθος, έγιναν αναφορές στην κάμερα, στα fetures γενικά, στο σχήμα του, στο πόσο γρήγορο είναι κλπ.

Στην ερώτηση για το πώς θα περιέγραφαν το “νέο” iPhone 4 ακούμε λέξεις όπως: επαναστατικό, φουτουριστικό, ενδιαφέρον, νεότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης