Google και Apple έχουν στην αγορά τις ναυαρχίδες του 2017 και όπως είναι λογικό, κάθε χρόνο βλέπουμε συγκρίσεις top smartphones, σε διάφορους τομείς. Αυτή τη φορά, Pixel 2 XL και Phone 8 Plus, μπαίνουν το ένα απέναντι στο άλλο για να δείξουν ποιο είναι πιο γρήγορο.

To PhoneBuff συγκρίνει σε speed test video τις δυο μεγάλες εκδόσεις των Apple και Google. To Pixel 2 XL φορά τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 835, ενώ στο iPhone 8 Plus βρίσκουμε A11 Bionic chipset από την Apple. Πρόκειται για δυο από τους κορυφαίους επεξεργαστές της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, το iPhone 8 Plus κατάφερε να ξεπεράσει το Pixel 2 XL, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο σε 1 λεπτό και 18.26 δεύτερα, ενώ το Pixel χρειάστηκε 1 λεπτό και 25.23 δεύτερα. Στον δεύτερο γύρο δοκιμάστηκε το multitasking και η διαχείριση μνήμης, το iPhone τερμάτισε στα 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα και το Pixel στα 2 λεπτά και 10 δεύτερα.

Το Pixel 2 XL κατάφερε να κλείσει το χάσμα από το iPhone 8 Plus, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να προηγηθεί. Να σημειωθεί ότι, το iPhone είχε κάποια apps, που δεν κατάφεραν τελικά να κρατηθούν στη RAM, ίσως να πρόκειται για κάποιο πρόβλημα στο software.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης