Ελλάδα σημαίνει καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, βουτιές. Φέτος, το καλοκαίρι σου θα είναι vivo, με τα Summer Sales 2022 όπου θα γνωρίσεις τα Y33s και Y76 5G!
 

Η κορυφαία εταιρεία συστήνεται στο ελληνικό κοινό μέσω μιας ανεπανάληπτης καλοκαιρινής προσφοράς στα ολοκαίνουργια smartphones της. Το vivo Y33s, το οποίο έρχεται να πρωταγωνιστήσει στο καλοκαίρι σου και να δημιουργήσει μαζί σου υπέροχες αναμνήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί, με το vivo Y33S μπορείς να έχεις ό,τι χρειάζεσαι ώστε να περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι, στην τσέπη σου, με τον ιδανικό, κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό του, αλλά και specs που το θέτουν εκτός ανταγωνισμού σε τέτοια τιμή!
 

 

Διάβασμα στην παραλία, παιχνίδια το απόγευμα μετά το μπάνιο, μια φέτα καρπούζι να σε δροσίζει, επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους και πολλές, πολλές φωτογραφίες: με το vivo Y33S θα καλύψεις όλες τις καλοκαιρινές ανάγκες σου, σε τιμή που δεν έχει ξαναγίνει. Μόλις πακετάρεις, λοιπόν, δεν χρειάζεται να αφήσεις επιπλέον χώρο, αφού το καλοκαίρι χωράει πλέον στην τσέπη σου!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είτε το θέλεις πολύχρωμο είτε πιο κλασικό, το Y33S θα σε καλύψει με τις δύο εκδοχές του: «Μεσημβρινό Όνειρο» με πορτοκαλί και μπλε κρυστάλλινη υφή για να κρατάς το φως του ήλιου στο χέρι σου, ή «Μαύρος Καθρέπτης» για εκλεπτυσμένο, λαμπερό μαύρο. Με το Y76 5G θα έχεις τον ουρανό στο τσεπάκι σου: έρχεται στο «Midnight Space», με στιλπνό μαύρο που λάμπει και θυμίζει τον καλοκαιρινό, έναστρο νυχτερινό ουρανό, αλλά και στο «Cosmic Aurora» που ακτινοβολεί εντυπωσιακά, εμπνευσμένο από το σέλας.

Καλοκαίρι σημαίνει vivo και vivo σημαίνει στιλ, άρα στις προσφορές τις εταιρείες μπορείς να βρεις δύο smartphones που θα έχεις πάντα μαζί σου, με το εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σώμα τους, πολυτελώς σχεδιασμένο, με μοντέρνα γραμμή αλλά και κλασικές πινελιές. Με υπέρλεπτο σχεδιασμό στα 8 χιλ., το Y33S ζυγίζει μόλις 182 γρ., ώστε να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου παντού: για φαγητό, στην παραλία, στην αμμουδιά, στο βουνό ή τη θάλασσα, για να δημιουργήσετε παρέα αναμνήσεις με την εξαιρετική κάμερά του. Από την άλλη, το Y76 5G, μοιάζει με πούπουλο, αφού το σώμα του είναι μόλις 7,79 χιλιοστών, με βάρος μόνο 175 γραμμάρια!
 

Τα Y33S και Y76 5G διαθέτουν τριπλό σύστημα κάμερας με βασικό αισθητήρα στα 50MP και άριστη ευκρίνεια σε κάθε τύπο φωτισμού, ώστε να καταγράφεις τις αναμνήσεις σου κάθε ώρα της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι, σε υψηλής ποιότητας εικόνες για να θυμάσαι τις υπέροχες στιγμές του καλοκαιριού, βλέποντάς τες στην Οθόνη Υψηλής Καθαρότητας και Ευκρίνειας που διαθέτουν τα smartphones της vivo. Το σύστημα τριπλής κάμερας AI του Y76 5G, μαζί με τις λειτουργίες σταθεροποίησης και τα συναρπαστικά εφέ, θα κάνουν το «κλικ» σου επαγγελματικό, με λεπτομερείς, ζωντανές φωτογραφίες από κάθε απόσταση, σε κάθε είδους περιβάλλον και φωτισμό, ακόμα και σε selfies. Με τις φωτογραφικές αναμνήσεις που θα δημιουργήσεις με τα smartphones της vivo, το καλοκαίρι θα μείνει μαζί σου για μια ζωή!

Η premium οθόνη του Y33S θα σε βοηθήσει όταν διαβάζεις τα βιβλία σου στην παραλία ή όταν παίζεις ένα παιχνίδι, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου. Ο αποδοτικός επεξεργαστής Helio G80, σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης RAM και τη δυνατότητα επέκτασης 4GB, θα ανυψώσει την καλοκαιρινή εμπειρία, διασφαλίζοντας τους γρήγορους χρόνους και την απρόσκοπτη λειτουργία, μαζί με το Funtouch OS, το λειτουργικό της vivo, που είναι γεμάτο με συναρπαστικές λειτουργίες.

Φινετσάτο, μοντέρνο, γρήγορο και λειτουργικό, το Y33S θα σε συντροφεύσει στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου στις διακοπές αλλά… χωρίς διακοπές για φόρτιση, αφού η τεράστια μπαταρία του στα 5.000 mAh θα σε κρατήσει για 2 ημέρες πριν χρειαστεί να τη γεμίσεις. Αλλά και τότε, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις: το Y33S φορτίζει γρήγορα στα 18W, για να μην σε περιμένουν οι φίλοι σου στην πόρτα!

Στην ασυναγώνιστη τιμή των €199,90, το Y33S δεν σου αφήνει περιθώρια, καθώς δεν θα βρεις τέτοια specs σε αυτήν την τιμή, ποτέ ξανά. Αυτή η μοναδική ευκαιρία έρχεται να «φωτίσει» το καλοκαίρι σου και να το γεμίσει με υπέροχες αναμνήσεις, μόνο για τα Summer Sales 2022. Προλάβετε τα εξαιρετικά smartphones της vivo, γιατί τέτοια προσφορά δεν θα ξαναγίνει!

Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει μόνο για τα Summer Sales 2022 και η χρονική διάρκεια των εκπτώσεων έχει διάρκεια από 11 Ιουλίου 2022 έως και 31 Αυγούστου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης