Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσιάζει το realme 7 5G που ήρθε για να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους να απολαύσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία 5G. Για πρώτη φορά, η realme φέρνει την ολοκληρωμένη προσβασιμότητα στο δίκτυο 5G στη μεσαία κατηγορία τιμών, μένοντας πιστή στην πεποίθησή της πως πρέπει πάντοτε να τολμάμε να προχωράμε μπροστά, κάνοντας την τεχνολογία τελευταίας λέξης προσιτή για όλους. Πέρα από την συμβατότητα με το δίκτυο 5G, το realme 7 5G παρέχει μοναδική εμπειρία της οθόνης 120Hz Ultra Smooth Display, ταχεία φόρτιση 30W Dart Charge, μεγάλης διάρκειας μπαταρία 5000mAh και την ισχύ του επεξεργαστή MediaTek Dimensity 800U, είναι με απλά λόγια ένα μοντέλο που προσφέρει πραγματικά τα πάντα. Βρείτε το αποκλειστικά στα καταστήματα Cosmote/Germanos σε μια φανταστική προσφορά!
 

Προσφέροντας τις δυνατότητες του δικτύου 5G σε όλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 800U, που τροφοδοτεί το realme 7 5G, κατασκευάζεται με την αξιοποίηση του μικροτσίπ 7nm, κάνοντας έτσι το 7 5G μία εξαιρετικά ισχυρή και αποδοτική συσκευή. Το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο πυρήνες Cortex-A76 υψηλής απόδοσης στα 2,4GHz και έξι πυρήνες Cortex-A55 υψηλής απόδοσης στα 2GHz, σε συνδυασμό με μία κάρτα γραφικών GPU Mali-G57. Ο επεξεργαστής Dimensity 800U προσφέρει άριστη σύνδεση δικτύου ενώ το μοντέλο υποστηρίζει επίσης κάρτα Dual SIM 5G, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο 5G και από την κάρτα SIM σας για μια εμπειρία υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο με σταθερότητα στη σύνδεση.
 

Γρηγορότερη φόρτιση και μπαταρία μεγέθους 5000mAh

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Ο φόβος πως το κινητό σας μπορεί να μείνει από μπαταρία απροσδόκητα τελειώνει αφού το realme 7 5G διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5000mAh. Ταυτοχρόνως, διαθέτει ταχυφορτιστή 30W Dart Charge, επιτρέποντας φόρτιση έως και 50% μέσα σε μόλις 26 λεπτά.

Το realme 7 5G βγαίνει σε δύο ξεχωριστά χρώματα, το Flash Silver και το Mist Blue. Το Mist Blue είναι εμπνευσμένο από το εφέ καθρεφτίσματος στην φύση, ενώ η έκδοση Flash Silver, αναδεικνύει τον κομψό σχεδιασμό του λογότυπου με τρισδιάστατα εφέ και ασύμμετρη αισθητική, με ένα μοναδικά διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα.

Αναβαθμισμένη οθόνη 120Hz Ultra Smooth

Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης στο realme 7 5G αναβαθμίστηκε στα 120Hz, σημειώνοντας έτσι αύξηση 33,3% σε σύγκριση με το realme 7. Ένας υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης προσφέρει μία πολύ πιο ευχάριστη και ομαλή εμπειρία οθόνης τόσο στην καθημερινή χρήση, όσο και στα παιχνίδια. Το μέγεθος της οθόνης είναι 6,5″ ενώ η αναλογία οθόνης σε σχέση με το σώμα του κινητού αγγίζει το 90,5%. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν έτσι το realme 7 5G ως τη νο 1 επιλογή για τους φανς του gaming μεταξύ των ανταγωνιστών του. Για την μέγιστη ασφάλεια πληροφοριών και δεδομένων, η συσκευή διαθέτει και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Αποτελεί επίσης το πρώτο smartphone που προσφέρει η εταιρεία με ευρυγώνια κάμερα Quad 8MP.

Κάνοντας εφικτή την πρόσβαση στο δίκτυο 5G για όλους, με επεξεργαστή εξαιρετικής απόδοσης, μπαταρία που διαρκεί και κορυφαία οθόνη, το realme 7 5G διαθέτει έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών, που έρχεται να καλύψει απόλυτα όλες τις ανάγκες των νέων καταναλωτών και να γίνει η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης