Η Honor, το πρωτοποριακό brand smartphones, που θέτει τις τάσεις, λάνσαρε το νέο smartphone Honor 9 Lite τον περασμένο Δεκέμβρη, απολαμβάνοντας θερμή υποδοχή από την αγορά. Μια σειρά διεθνών μέσων του κλάδου της τεχνολογίας αναφέρθηκαν στο μοντέρνο design, την quad lens κάμερα και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η συσκευή στους χρήστες.

Το Honor 9 Lite ξεχωρίζει για το γυαλί διπλής όψης 2.5D, καθώς και το μοντέρνο design. Χάρη στην κάμερα, η οποία διαθέτει σύστημα διπλών φακών 13 MP + 2 MP -τόσο στην πρόσοψη όσο και στην πίσω όψη- και τη λειτουργία πορτρέτου, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν τις φωτογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών. Με το ολοκαίνουργιο Android 8.0 Oreo και εξοπλισμένο με EMUI 8.0, καθώς και τη λειτουργία ξεκλειδώματος προσώπου, το Honor 9 Lite προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Android Authority, διεθνές blog τεχνολογίας με έδρα τις ΗΠΑ, βαθμολόγησε το Honor 9 Lite με 8,3 στα 10, δηλώνοντας ότι αποτελεί «μια συσκευή με τέσσερις φακούς σε προσιτή τιμή». Το μέσο έδωσε έμφαση στο εντυπωσιακό design του Honor 9 Lite, γράφοντας ότι «το Honor 9 Lite αποτελεί την πιο premium συσκευή στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής».

Το ZDNet, διεθνές business μέσο τεχνολογίας, έδωσε στο Honor 9 Lite την εντυπωσιακή βαθμολογία 8.5 στα 10, δίνοντας του τον τίτλο του «Leader συσκευή με Android σε προσιτή τιμή». Η Honor απευθύνεται στη νέα γενιά προσφέροντας προηγμένες συσκευές σε προσιτή τιμή. Το ZDNet έγραψε σχετικά: «το Honor 9 Lite θέτει ψηλά τον πήχη για τις συσκευές που διατίθενται στο εύρος τιμής των 250€, καθιστώντας το κινητό την must have συσκευή Android».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση Tech Advisor με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, βαθμολόγησε το Honor 9 Lite με 4.5 αστέρια στα 5. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, την οθόνη 18:9, το Android Oreo, καθώς και τις τέσσερεις κάμερες, το Honor 9 Lite αποτελεί «την πιο οικονομική συσκευή με οθόνη χωρίς bezels 18:9».

Το παγκοσμίως γνωστό και best-selling περιοδικό τεχνολογίας Stuff, βαθμολόγησε το Honor 9 Lite με 5 αστέρια, δίνοντας έμφαση στην quad lens κάμερα, την οθόνη 18:9 και την τιμή, αξιολογώντας το ως την καλύτερη συσκευή σε προσιτή τιμή.

Η Honor, ως πρωτοποριακό brand smartphones ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο τη συνεργασία της με τη fashion designer KOCHÉ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τη σεζόν φθινοπώρου/χειμώνα, δημιουργώντας μια μοναδική σύνδεση της τεχνολογίας και της μόδας.

Η Honor κατέγραψε διπλάσιες πωλήσεις παγκοσμίως από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2018, συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2017. Το Honor 9 Lite κατέγραψε μεταξύ άλλων πωλήσεις στο Flipkart, αποτελώντας το best-selling προϊόν στην Ινδία. Επίσης, το Honor 9 Lite εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, κατακτώντας την πρώτη θέση στα Top 10 Βest Seller προϊόντα στο Βιετνάμ.

Το Honor 9 Lite αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στο Μάιο του 2018.
Εκτιμώμενη λιανική τιμή πώλησης: 249€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης