Η HONOR, το νεανικό smartphone brand, σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων ξεπερνώντας τις 1 εκατομμύριο συσκευές στην Κίνα σε μόλις 14 ημέρες, αλλά και τις 30.000 πωλήσεις συσκευών στα πρώτα 3 δευτερόλεπτα που έγινε διαθέσιμο το HONOR 20 Pro στην Κίνα. Το HONOR 20, HONOR 20 Pro και HONOR 20 Lite αποτελούν τη HONOR 20 Series και θεωρούνται ως τα κορυφαία κινητά στην κατηγορία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το HONOR 20 Pro, έλαβε μια από τις μεγαλύτερές βαθμολογίες στην αξιολόγηση των φωτογραφικών αλλά και των video δυνατοτήτων του από τον ανεξάρτητο οργανισμό DxOMARK. Κατέλαβε την τρίτη θέση με σκορ 111 και πλέον μπαίνει στην λίστα των TOP 3 κορυφαίων φωτογραφικά smartphones της παγκόσμιας αγοράς.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποδεικνύει την ηγετική θέση και την καινοτομία που εισάγει η HONOR παγκόσμια. Σημαντικό, είναι το γεγονός ότι η HONOR, σύμφωνα με τελευταία έρευνα από την Harris Interactive που έγινε σε 130.000 συσκευές smartphone, κατέκτησε την πρώτη θέση ως το πιο αξιόπιστο smartphone brand με τις λιγότερες επιστροφές για service (σχεδόν μηδενικό failure rate).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης