Huawei και Viber επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 22:00
Huawei και Viber επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η Huawei, η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία της με την Viber, καθώς η δημοφιλής εφαρμογή για πραγματοποίηση κλήσεων και ανταλλαγή μηνυμάτων έχει τεράστια απήχηση στο AppGallery. Η υπηρεσία, η οποία έχει εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε 190 χώρες, ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα brands που εισήλθαν στο AppGallery και πρόκειται μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά.
 

Το Viber, το οποίο επιτρέπει φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις, ανταλλαγή μηνυμάτων και ομαδικές συνομιλίες, έχει επιτύχει ισχυρή παγκόσμια παρουσία με πάνω από  62 εκατομμύρια διανομές της εφαρμογής μέσω του AppGallery σε περιοχές όπως η πρώην Σοβιετική Ένωση, η Κεντροανατολική Ευρώπη, οι Σκανδιναβικές χώρες και τα κράτη του Ειρηνικού, κατά τη διάρκεια των 18 μηνών κατά τους οποίους είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα. Το ένα τρίτο όλων των λήψεων προήλθε από την Ευρώπη, με τις 4 από τις κορυφαίες 5 χώρες να προέρχονται από την Κεντροανατολική Ευρώπη και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται τώρα για να επιτύχουν βαθύτερους τρόπους διάδρασης με την αυξανόμενη βάση χρηστών.
 

Μέρος της επιτυχίας του Viber στο AppGallery ήταν η ικανότητά του να προσαρμοστεί στη στρατηγική «Global + Local» της Huawei, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη σχέσεων με παρόχους εφαρμογών οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες στους χρήστες σε τοπικό επίπεδο.


«Πολλές δημοφιλείς εφαρμογές προσφέρουν παγκόσμιες υπηρεσίες, αλλά δεν αφουγκράζονται πάντα τις ανάγκες των χρηστών σε τοπικό επίπεδο», δήλωσε ο Derek Yu, Αντιπρόεδρος της Huawei Κεντροανατολικής Ευρώπης & Σκανδιναβικής Χερσονήσου της Huawei Consumer Business Group. «Η Viber, η οποία έχει σημαντική παγκόσμια εμβέλεια, συνεργάστηκε στενά μαζί μας για να τροφοδοτήσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών όπου κι αν βρίσκονται, και αυτό απέφερε τεράστια οφέλη. Το Viber είναι ένα ιδανικό παράδειγμα παρόχου εφαρμογών που θέλουμε στο AppGallery.»
 

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που έχουμε ως συνεργάτη μας έναν τόσο σημαντικό παράγοντα όπως η Huawei. Είμαστε επίσης χαρούμενοι που η εφαρμογή μας αρέσει τόσο στους χρήστες τους. Τα δεδομένα που λαμβάνουμε από τις λήψεις του Viber δείχνουν ότι οι προσπάθειές μας βρίσκονται στο σωστό δρόμο και η συνεργασία μας αποδίδει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας έχει ένα υπέροχο μέλλον! " δήλωσε η Anna Znamenskaya, Διευθύνουσα Σύμβουλος Ανάπτυξης της Rakuten Viber.
 

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής συνεργασίας των δύο εταιρειών, η Viber κυκλοφόρησε μια προσαρμοσμένη ενημέρωση της εφαρμογής, στην οποία όλα τα αυτοκόλλητα του Viber διατίθενται δωρεάν αποκλειστικά στους χρήστες που έχουν κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Viber μέσω AppGallery³.
 


Για να δείξει τη δέσμευση προς τη Viber, η Huawei ξεκίνησε μια αποκλειστική εκστρατεία μάρκετινγκ ανά χώρα, για να υποστηρίξει τη διάθεση δωρεάν αυτοκόλλητων, η οποία συμπεριλαμβάνει ένα banner στην αρχική σελίδα του AppGallery, αναρτήσεις στα social media και διαφημιστικές προσφορές μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίων σχέσεων.
 

HUAWEI AppGallery - η πλατφόρμα εφαρμογών του μέλλοντος
 

Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισεκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery, ενώ η HUAWEI σύναψε συνεργασίες με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί  γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται και μέχρι να γίνει πλήρης επιλογών, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search. το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery, και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό.
 

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/ 
Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/ 
Twitter: https://twitter.com/AppGallery 
Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/ 
YouTube: https://youtube.com/AppGallery     
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/ 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 22:00