Η Huawei είχε ήδη κυκλοφορήσει το nova 8 στην Κίνα, όμως απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει και στις διεθνείς αγορές.

Σύμφωνα με διαρροή από ρωσικό μέσο, το νέο Huawei nova 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον Kirin 820E, ένα mid-range chip στα 7nm. Το chip ενσωματώνει 6-πύρηνη CPU (3x Cortex-A76 στα 2.22 GHz και 3x Cortex A-55 στα 1.84 GHz). Η GPU είναι η Mali-G57. Το μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Ρωσία είναι αυτό με τατ 8GB RAM / 128 GB αποθ. χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη είναι OLED στις 6.57″ με  1 δισ. χρώματα, ανάλυσης Full HD+ με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Διαθέτει μπροστινή κάμερα, με τη μορφή οπής (punch hole) στο κέντρο της επάνω πλευράς, στα 32MP, ενώ η βασική κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από μια βασική στα 64MP και μια ultrawide στα 8MP μαζί με αισθητήρες στα 2MP για βάθος και macro (σύνολο 4 αισθητήρες).

Η μπαταρία των 3,800 mAh έρχεται με υπερταχεία φόρτιση στα 66W, που σημαίνει 60% σε μόλις 15 λεπτά! Η πλήρης φόρτιση επιτυγχάνεται σε περίπου 35 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη στιγμή στη Ρωσία εμφανίστηκε το χρώμα “powder pink” με πολύ όμορφους κυματισμούς στο πίσω μέρος και η τιμή του είναι κοντά στα 550 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Τα δυναμικά σχέδια της Huawei για την Ελλάδα
 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε αυτό το τηλέφωνο και στην ελληνική αγορά με τα ίδια ή ελαφρώς παραλλαγμένα χαρακτηριστικά από τον ερχόμενο Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

To τελευταίο τηλέφωνο της σειράς nova, που είδαμε στη χώρα μας ήταν το υπερεπιτυχημένο HUAWEI nova 5T.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης