H Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε δύο εβδομάδες από σήμερα τη νέα ναυαρχίδα της για το 2018, το P20. Οι τρεις συσκευές P20 που θα παρουσιαστούν θα είναι το P20, P20 Pro και P20 lite και αναμένεται να έχουν το notch στο πάνω μέρος της οθόνης, που είδαμε και στο iPhone X, τεράστιες μπαταρίες και βελτιωμένες κάμερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τo μοντέλo P20 Pro αναμένεται να έρθει με τριπλή κάμερα (έναν κανονικό φακό, έναν μονοχρωματικό και ένα tele. Μία ατάκα από την προώθηση των νέων συσκευών αναφέρει τη φράση “δείτε πιο κοντά”, το οποίο υπονοεί την ύπαρξη του telephoto φακού, που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσει η Huawei. Επιπλέον, θα είναι η πρώτη συσκευή που θα δούμε με 3x telephoto zoom, ενώ έως τώρα είχαμε δει συσκευές της Samsung, της Nokia, της Apple και της Xiaomi να έχουν έως και 2x zoom.

To δεύτερο teaser της εταιρείας αναφέρει “δείτε πιο φωτεινά”, που πιθανώς επίσης αναφέρεται στους φακούς Leica f/1.6 και f/2.4, αλλά υπάρχουν αναφορές στο teaser που οδηγούν σε πιθανό portrait mode. Είναι πολύ πιθανό επίσης να δούμε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και για την μπροστινή κάμερα της συσκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Huawei P20 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 Μαρτίου.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης