Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, ξεκινάει η διάθεση του νέου Huawei Υ7 2019, του νέου κορυφαίου μοντέλου της σειράς Y από την Huawei. Αν είσαι νέος ή νιώθεις νέος μπορείς τώρα να χτυπήσεις ποιοτική τεχνολογία και εκλεπτυσμένο design, σε μια πραγματικά προσιτή τιμή! Πολύ απλά, το νέο HUAWEI Y7 2019 διαθέτει οθόνη Dewdrop 6.26 ιντσών, κάμερα 13MP με AI με ανοικτό διάφραγμα f/1.8, μπαταρία που αντέχει 2 ημέρες και οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 450.To Υ7 2019 έρχεται και είναι η συσκευή που θα σε κάνει πρωταγωνιστή στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Size does matter! Το HUAWEIY7 2019 δημιουργήθηκε για εσένα, που θέλεις να απολαμβάνεις το gaming ή τις ταινίες και τις σειρές σου με ανάλυση 1520×720 HD+, είτε αράζεις στον καναπέ του σπιτιού σου, είτε είσαι στριμωγμένος σε μια γωνίτσα στο μετρό. Η 19:9 οθόνη HUAWEI Dewdrop των 6.26 ιντσών, σου χαρίζει την καλύτερη εμπειρία θέασης αφού η αναλογία της προς το σώμα είναι 86.7%. Το notch σε σχήμα σταγόνας της οθόνης του HUAWEIY7 2019 είναι η μικρότερη  εγκοπή της εταιρείας και φιλοξενεί την εμπρός κάμερα των 8MP με τη λειτουργία Selfie Toning Light 2.0 που κάνει πιο φωτεινές τις selfie σου! Με την επιλογή της τοποθέτησης της στο κέντρο της συσκευής, δεν χαλάει η αισθητική και η συμμετρία του σχεδόν fullscreen design ενώ την απίστευτη αίσθηση στο κράτημα, συμπληρώνει ο μεταλλικός σκελετός με την κεραμική πλάτη και την πολυκαρβονική επίστρωση που προβάλει σθεναρή αντίσταση στη φθορά της καθημερινής χρήσης.

Η σειρά Y7 2019 της HUAWEI σχεδιάστηκε για να σου προσφέρει την καλύτερη smartphone φωτογραφική εμπειρία στην κατηγορία της. Στην πίσω όψη, βρίσκεται το σύστημα των AI καμερών με τα 13+2MP. Η κύρια κάμερα των 13MP διαθέτει ανοικτό διάφραγμα f/1.8 με 16 εικονικά f-stops (αναλογεί σε f/1.8-6) για να μπορεί να παρέχει καλύτερο έλεγχο στο εφέ του βάθους πεδίου. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να τραβάς πορτρέτα που θα ξεχωρίζουν από το υπόβαθρο αλλά και τοπία με εστίαση παντού και τρομερή ποιότητα. Και όχι μόνο αυτά! Το HUAWEI Y7 2019 υποστηρίζει τη λειτουργία Master AI που μπορεί να αναγνωρίζει 22 δημοφιλείς κατηγορίες θεμάτων και σκηνών όπως είναι ο σκύλος ή η γάτα σου, η παραλία που κάνεις σερφ, ο καταρράκτης που πήγες με την παρέα σου, ένα έγγραφο και πολλά άλλα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του HUAWEI Y7 2019, πατώντας εδώ.

 

Η βελτιωμένη κάμερα του HUAWEIY7 2019 συλλαμβάνει 50% περισσότερο φως. Για να τραβάς λοιπόν φωτογραφίες που θα είναι καθαρές, φωτεινές και γεμάτες λεπτομέρεια ακόμα και τη νύχτα, το HUAWEI Y7 2019 είναι η λύση. Και αυτό γιατί στη λειτουργία Νύχτας συνδυάζει 4 διαδοχικές φωτογραφίες τραβηγμένες σε υψηλή ταχύτητα. Με παρόμοιο τρόπο το HDR, συνδυάζει τρεις φωτογραφίες τραβηγμένες με διαφορετική έκθεση για να δημιουργήσει την τελική εικόνα με πολύ καλύτερο δυναμικό εύρος. Και για να ζήσεις το HDR στα άκρα των δυνατοτήτων του δοκίμασε να φωτογραφίσεις θέματα με έντονο οπίσθιο φωτισμό. Ο συνδυασμός των ψηφιακών εικόνων επιτρέπει στην κάμερα να αναδεικνύει τις λεπτομέρειες που βρίσκονται στα σκοτεινότερα σημεία του κάδρου.

Το HUAWEI Y7 2019 έρχεται με το EMUI 8.2, το λειτουργικό της Huawei που βασίζεται στο τελευταίο Android Oreo. Το EMUI 8.2 διαθέτει το Battery Saving Mode που απενεργοποιεί συγκεκριμένες διεργασίες του smartphone και έτσι αυξάνει την απόδοση της μπαταρίας. Όλα αυτά, μαζί με την μεγάλη χωρητικότητα των 4000 mAh, σου επιτρέπουν να έχεις αυτονομία έως και δύο ολόκληρες μέρες.

Στην καρδιά του HUAWEI Y7 2019, χτυπάει το οκταπύρηνο SoC Qualcomm Snapdragon 450. Ένα σύστημα χτισμένο στα 14nm που διαθέτει 8 επεξεργαστές ARM Cortex-A53 υψηλής απόδοσης, χρονισμένους στα 1.8GHz ώστε να παρέχουν δυνατές επιδόσεις και εξαιρετική απόδοση μπαταρίας. Και αν είσαι «gamer με την βούλα» τόλμησέ το! Τα γραφικά της Adreno 506 GPU με την υποστήριξη της πλατφόρμας Vulkan παρέχουν μια φανταστική και απροβλημάτιστη εμπειρία με τους νέους τίτλους mobilegaming. Το HUAWEI Y7 2019 έχει 3GB RAM και σου δίνει χώρο 32GB αλλά μπορεί με μια microSD να φτάσει εύκολα έως και 512GB.

Συντονίσου! Το νέο HUAWEI Y7 2019 θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα από τις 19 Φεβρουαρίου σε καταπληκτική τιμή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης