Έπειτα από την κυκλοφορία των P10 και P10 Plus, η Huawei ετοιμάζει νέα ανακοίνωση για μια ολοκαίνουργια συσκευή. Το Mate 10 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου και θα είναι το πρώτο με τον επεξεργαστή Kirin 970. Η καμπάνια προώθησης όμως της Huawei είναι αρκετά ιδιαίτερη. Η εταιρεία χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία για να… τρολάρει τον ανταγωνισμό.

Όταν η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note 8, η Huawei Αυστραλίας ανήρτησε στο Twitter την παρακάτω φωτογραφία, η οποία δείχνει το Mate 10 με τον υπότιτλο #beyondthegalaxy, υπονοώντας ότι η συσκευή της Huawei θα είναι πολύ καλύτερη από τη συσκευή της Samsung.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Huawei μπήκε η Apple. Το τελευταίο video που ανήρτησε η ασιάτικη εταιρεία στο Facebook δείχνει μια απόπειρα αναγνώρισης προσώπου, η οποία αποτυγχάνει. Πρόκειται προφανώς για χτύπημα κατά του FaceID της Apple, ενώ η Huawei μας αναφέρει ότι θα φέρει την “πραγματική τεχνητή νοημοσύνη” με το Mate 10.

H Huawei φαίνεται να στοχεύει την “νευρωνική μηχανή” του A11 Bionic chip της Apple, που αποτελείται από 6 πυρήνες και εξειδικεύεται στην εκμάθηση νέων αλγορίθμων. Ο Kirin 970 του Mate 10 έχει δική του νευρωνική επεξεργαστική μονάδα και ξεκάθαρα η Huawei ισχυρίζεται ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από την Apple.

To custom firmware EMUI 5.0 Android θα μπορεί να μάθει αναλύοντας τη συμπεριφορά του χρήστη και θα δημιουργεί ειδικό “χάρτη” για κάθε χρήστη, ώστε οι πόροι να χρησιμοποιούνται κατά το βέλτιστον. Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει όπως ισχυρίζεται, αλλά ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζει η εταιρεία για τις 16 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης