H Sony Mobile δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πολλές πληροφορίες για τα κινητά που θα δούμε τους επόμενους μήνες, όμως απ’ ότι φαίνεται, ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην MWC 2017, στη Βαρκελώνη, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε νέα τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερες συσκευές της Sony Mobile ΕΔΩ.

Σύμφωνα με ένα γεωργιανό blog τεχνολογίας, το Review.ge, οι πέντε συσκευές (με κωδικές ονομασίες) θα είναι:

Sony Xperia Yoshino: Θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Sony Mobile για τη συγκεκριμένη σειρά. Θα έχει οθόνη 5,5″ ανάλυσης 4Κ, όπως και το πανίσχυρο chipset Snapdragon 835. Επίσης, φημολογείται ότι θα έχει τον image sensor IMX400, αλλά και 4GB/6GB LPDDR4X RAM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Sony Xperia BlancBright: Το μικρότερο μοντέλο των 5″ θα έχει WQHD (2560×1440) ανάλυση και chipset Snapdragon 653, όπως και 4GB RAM και τον image sensor ΙΜΧ400.

Sony Xperia Keyaki: Το συγκεκριμένο μοντέλο φημολογείται ότι αθ έχει οθόνη 5,2″ FHD (1920×1080), Helio P20 chip και 4GB RAM. Επίσης θα έχει 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα έχει και δύο κάμερές στα 23MP και 16MP για την βασική και την selfie αντίστοιχα.

Sony Xperia Hinoki: Το Hinoki θα είναι όπως και το BlancBright στις 5 ίντσες με chipset Helio P20. Το τηλέφωνο θα έχει 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερες 16MP και 8MP.

Sony Xperia Mineo: Τέλος, το “Mineo” πιθανώς να είναι “μεσαίας κατηγορίας” με τιμή περίπου 350 δολάρια, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το γεωργιανό blog και πιθανόν να ανακαλύψουμε το line-up της στη Βαρκελώνη, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης