Η Sony παρουσιάζει σήμερα ένα νέο ασύρματο τηλεχειριστήριο (μοντέλο RMT-P1BT) που λειτουργεί μέσω ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τους λάτρεις της φωτογραφίας που θέλουν να ελέγχουν με ακρίβεια τη φωτογραφική τους μηχανή  κατά την διάρκεια των λήψεων, ειδικότερα όταν πρόκειται για φωτογραφήσεις τοπίων, αρχιτεκτονικών φωτογραφήσεων, αστροφωτογραφήσεων, κινούμενων θεμάτων, ομαδικών πορτραίτων κ.α.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Βρείτε όλα τα προϊόντα της SONY, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το νέο ασύρματο τηλεχειριστήριο RMT-P1BT λειτουργεί μέσω σύνδεσης Bluetooth, εξαλείφοντας την ανάγκη καλωδίων ή δεκτών για την σύνδεση του τηλεχειριστηρίου απευθείας με την φωτογραφική μηχανή. Διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη απόκριση, με χρονική καθυστέρηση περίπου 0,05  δευτερολέπτων, η οποία εξασφαλίζει την απελευθέρωση του κλείστρου με λεπτομερή ακρίβεια. Φέρει επίσης μια LED λυχνία ως ένδειξη λειτουργίας της φωτογραφικής μηχανής, όταν αναβοσβήνει ή παραμένει αναμμένη. Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη σκόνη και την υγρασία , καθώς και στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες , παρέχοντας αξιόπιστη λειτουργία σε ποικίλα περιβάλλοντα και διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Για  μεγαλύτερο έλεγχο  της φωτογραφικής μηχανής, το νέο ασύρματο χειριστήριο RMT-P1BT διαθέτει πλήκτρα εστίασης για χειροκίνητο έλεγχο των λεπτών αλλαγών εστίασης, καθώς και ένα πλήκτρο C1 που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Παρέχει, επίσης, δυνατότητα Start/Stop εγγραφής και έλεγχο της λειτουργίας power-zoom ή digital-zoom, χαρακτηριστικά που το καθιστούν το ιδανικό εξάρτημα για την λήψη βίντεο εξ’ αποστάσεως. Οι φωτογράφοι που συνηθίζουν να φωτογραφίζουν στη λειτουργία “Bulb”, μπορούν να ρυθμίσουν το τηλεχειριστήριο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανοίγει και να κλείνει το κλείστρο με αντίστοιχα ‘κλικ’ του βασικού πλήκτρου, για να μην χρειάζεται να πιέζουν και να κρατάνε πατημένο το πλήκτρο κατά τη διάρκεια των λήψεων.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το ασύρματο χειριστήριο RMT-P1BT θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Απρίλιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης