Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Πριν μερικές ημέρες είχαμε τη χαρά να παρευρεθούμε σε ένα μοναδικό event που διοργάνωσε η Sony Mobile Ελλάδος στο εστιατόριο Βαρούλκο, όπου μας παρουσίασε και τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το πανέμορφο Sony Xperia XZ Premium. Παράλληλα, η παρουσίαση ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, ώστε να γνωρίσουμε εκ νέου τη Sony Mobile, η οποία επανέρχεται με δυναμικό line-up συσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα οικογένεια των Sony Xperia smartphones για το 2017

Ο κ. Στέλιος Χαραλαμπάκης, εμπορικός διευθυντής της Sony Mobile Ελλάδος

Εκτός από τις παρουσιάσεις, ο κ. Στέλιος Χαραλαμπάκης, εμπορικός διευθυντής της Sony Mobile Ελλάδος, μας μίλησε με μεγάλη ικανοποίηση για τα νέα μοντέλα Xperia της Sony, αλλά και μας γνώρισε στον… Σεφ του χώρου που βρισκόμασταν, ο οποίος μαγείρεψε μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης! Ο διεθνούς φήμης Σεφ Λαζάρου με βοηθό τον γνωστό παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα μαγείρεψαν και οι κάμερες των Xperia XZ Premium μαγνητοσκοπούσαν στα 960fps, ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια να θαυμάσουμε τις ικανότητες του Σεφ σε αργή κίνηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τον Σεφ Λαζάρου να μαγειρεύει σε αργή κίνηση με τα 960fps του Sony Xperia XZ Premium:

Οι υπεύθυνοι μάς μίλησαν για τη νέα εποχή της Sony Mobile, που αναγεννάται και βασίζεται στην ιαπωνική φιλοσοφία “Kando”, την οποία ενστερνίζεται ο CEO της Sony, Kaz Hirai. Η λέξη Kando αναφέρεται σε χαρά, ενθουσιασμό και έκπληξη, ενώ οι νέες συσκευές της εταιρείας βασίζονται σε αυτά ακριβώς τα συναισθήματα.

Το νέο Sony Xperia XZ Premium

Πρωταγωνιστής της παρουσίασης ήταν η ναυαρχίδα της Sony, το Xperia XZ Premium. To κινητό είχε βραβευτεί στην πρόσφατη MWC έκθεση, όπου απέσπασε περισσότερα από 30 βραβεία. Aλλά δεν είδαμε μόνο αυτό. Η συσκευή συνοδευόταν από τα XA1, ΧΑ1 Ultra και το νέο mid-range, L1. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με μια πρώτη εικόνα που έχουμε από τα κινητά, όλα διαθέτουν ποιότητα κατά πολύ ανώτερη από αυτό που θα περίμενε κάποιος από συσκευές στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Δείτε κι άλλα εντυπωσιακά βίντεο στα 960fps από το Xperia XZ Ultra:

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Παραγγείλτε το XperiaXZ Premium της Sony και αποκτήστε ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών εξουδετέρωσης θορύβου και υψηλής ανάλυσης h.ear της Sony, αξίας 300€, εντελώς δωρεάν!

Αμέσως μετά την παρουσίαση του καινοτόμου και κεντρικού μοντέλου της, του smartphone Xperia XZ Premium σ’ ένα επιτυχημένο Press-event στο VAROULKO SEASIDE, η εταιρεία Sony Mobile ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και στο δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Για τις αγορές που θα γίνουν τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, θα δίνεται ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών h.ear NC της Sony (MDR-100ABN), αξίας 300€ εντελώς δωρεάν. Αυτά τα κομψά, στιλάτα και χρωματιστά ακουστικά αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνολογία ήχου υψηλής ανάλυσης και ακύρωσης ψηφιακού θορύβου του Xperia XZ Premium, προσφέροντάς σας βαθύ, μπάσο και πεντακάθαρο ήχο, όπου και αν βρίσκεστε.

Το Xperia XZ Premium αποτελεί την πιο εξεζητημένη τεχνολογία smartphone της Sony μέχρι σήμερα. Η ολοκαίνουργια κάμερα Motion Eye™ είναι τόσο προηγμένη που «πιάνει» κίνηση, την οποία δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μάτι, με τη βοήθεια του βίντεο με την εξαιρετικά αργή κίνηση στα 960 καρέ/ δευτερόλεπτο, ενώ η όμορφη οθόνη του με τη δυνατότητα απεικόνισης 4K HDR (Υψηλό Δυναμικό Εύρος) προσφέρει εικόνα με απίστευτα χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια. Ο εκθαμβωτικός καμπυλωτός σχεδιασμός του περικλείει μια οθόνη 5,5 ιντσών, έναν εκπληκτικά γρήγορο επεξεργαστή και ένα πλήθος άλλων έξυπνων χαρακτηριστικών.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του Xperia XZ Premium περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Οθόνη 5,5 ιντσών με δυνατότητα απεικόνισης 4K HDR
  • Η καινούργια κάμερα Motion Eye με βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης στα 960 καρέ/δευτερόλεπτο, λειτουργία Predictive Capture και καταγραφή βίντεο 4K
  • Ο επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 835 στα 64-bit
  • Μπαταρία 3230mAh με τη λειτουργία Smart Stamina («Έξυπνη Αντοχή») και τη λειτουργία προσαρμοζόμενης φόρτισης Qnovo (Qnovo Adaptive Charging)
  • Θύρα USB Type-C™ 3.1, κατάλληλη για φόρτιση
  • Διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα χρωματικών επιλογών: μεταλλικό γκρι, και μαύρο.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του νέου Xperia XZ Premium διαμορφώνεται στα 769€.

Περισσότερες πληροφορίες για το Xperia XZ Premium θα βρείτε εδώ.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το event της Sony Mobile:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης