Το iPhone 7 είναι το πιο καινούργιο και πιο εξελιγμένο μοντέλο κινητού τηλεφώνου της εταιρείας Apple.
Ωστόσο υπάρχουν καταγγελίες για υπερθέρμανσή του, όπως αυτή της 18χρονης Brianna Olivas η οποία κατήγγειλε ότι το iPhone 7 Plus που είχε στην κατοχή της, κάποια στιγμή και εντελώς ξαφνικά τυλίχθηκε στους καπνούς- ενώ σύμφωνα με το RT προηγήθηκε έκρηξη!

Σύμφωνα με την Olivia, το κινητό το οποίο απέκτησε τον Ιανουάριο, μία ημέρα πριν το περιστατικό δεν άνοιγε. Ένας ειδικός της είχε πει πως όλα έμοιαζαν φυσιολογικά και κατάφερε να θέσει σε λειτουργία το κινητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ένα εικοσιτετράωρο λειτούργησε κανονικά, σύμφωνα με την 18χρονη. Έπειτα, αφού το έβγαλε από την πρίζα, καθώς το είχε φορτίσει, το τοποθέτησε σε ένα έπιπλο και τότε το τηλέφωνο άρχισε να βγάζει καπνούς και να κάνει έναν περίεργο και έντονο θόρυβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν τότε που το αγόρι της άρπαξε το κινητό, το πέταξε πανικόβλητος στη μπανιέρα και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα αυτό εξερράγη και άρχισε να βγάζει περισσότερο καπνό.

Η καταγγελία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον «κολοσσό» Apple, ο οποίος παρείχε άμεσα νέο κινητό στην Olivas.

Στα τέλη του 2016, είχε ξεσπάσει σάλος για τα Galaxy Note 7 της εταιρείας Samsung, καθώς σε πολλά μοντέλα έγιναν εκρήξεις, θέτοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα των χρηστών. Ως αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε διπλή ανάκληση και οριστική απόσυρση του κινητού από την αγορά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης