Με την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 7, πολλοί θα περίμεναν ότι οι επιδόσεις του θα ήταν ακόμα καλύτερες και από του νέου iPhone. Το PhoneBuff αποφάσισε να συγκρίνει τα δύο κορυφαία smartphones, ώστε να βγει το πόρισμα.

Το iPhone διαθέτει τον νέο τετρα-πύρηνο επεξεργαστή A-10 Fusion με 2GB RAM, ενώ το Note 7 διαθέτει τον κορυφαίο Snapdragon 820 με 4GB RAM. Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται, το Note 7 έμεινε αρκετά πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος γύρος δοκιμών αφορά το άνοιγμα διαφόρων εφαρμογών, ενώ ο δεύτερος γύρος είναι το κλείσιμο και άνοιγμα των εφαρμογών, ώστε να φανεί αν κλείνουν εντελώς ή αν μπορούν να κρατούνται στη μνήμη, το οποίο διαρκεί εμφανώς λιγότερο.

To iPhone 7 ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο σε 1 λεπτό και 14 δευτερόλεπτα, ενώ το Note 7 ολοκλήρωσε το γύρο στα 2 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα. Στο δεύτερο γύρο, η διαφορά ήταν μεγαλύτερη, καθώς το Note 7 έκανε 3 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, με το iPhone να φτάνει στο 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα – σχεδόν διπλάσιος χρόνος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, η δοκιμή δε σημαίνει ότι το Note 7 δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά επιδεικνύει τις εντυπωσιακές δυνατότητες του νέου A-10 Fusion της Apple.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης