Έπειτα από αρκετές φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει ως τώρα από concepts και dummy units του iPhone 8, πλέον έχουμε το πρώτο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter.

Η συσκευή φαίνεται σε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων, το οποίο ανέβηκε από τον Benjamin Geskin και φαίνεται να συμφωνούν με τις φήμες, που έχουν κυκλοφορήσει για τη νέα συσκευή της Apple, με 2.5D κυρτή γυάλινη επιφάνεια, σχεδιασμό sandwich, οθόνη από άκρη σε άκρη, χωρίς κάποιο φυσικό home button και κάθετη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συσκευή είναι πανομοιότυπη με αυτή που φαινόταν στις τελευταίες φωτογραφίες, που είχαν διαρρεύσει, ενώ ο ίδιος ο Geskin είχε αναρτήσει φωτογραφίες από ένα CNC μοντέλο από την Foxconn. Η συσκευή που εμφανίστηκε τον Απρίλιο είχε διπλή μπροστινή κάμερα, 4mm bezel και μεταλικό σώμα με το πάχος να είναι πανομοιότυπο με αυτό του iPhone 7 στα 7.1mm.

O Geskin δεν αποκάλυψε την πηγή για το μοντέλο που φαίνεται στο βίντεο, ούτε πώς κατασκευάστηκε. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει αναφέρει ότι διαθέτει πηγές εντός της Apple.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 8 μαζί με τα αναβαθμισμένα “s” μοντέλα για τα iPhone 7. Πιθανόν πρώτη φορά να τα δούμε επίσημα στην παρουσίαση της Apple τον Σεπτέμβριο, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν είτε Οκτώβριο, είτε Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης