Νέα φήμη θέλει το iPhone 8 να αποκαλύπτεται στις 12 Σεπτεμβρίου και να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 22 του ίδιου μήνα. Τα παραπάνω αναφέρει ο γαλλικός ιστότοπος mac4Ever.

Μαζί με το iPhone 8, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τα iPhone 7S και 7S Plus. Παρόλο που η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, εντούτοις φέτος οι διαρροές έρχονται η μία μετά την άλλη, κυρίως λόγω της διαρροής του HomePod firmware. Από εκεί έχουμε μάθει για τον νέο σχεδιασμό της οθόνης, την αναγνώριση προσώπου και τις δυνατότητες AR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, η Apple πάντα επέλεγε τον Σεπτέμβριο για την παρουσίαση του iPhone και μέχρι τα μέσα το πολύ είχε κάνει την παρουσίαση, επιλέγοντας συνήθως Τρίτες ή Τετάρτες. Με αυτή τη λογική, η 12η Σεπτεμβρίου που πέφτει Τρίτη φαίνεται να ακολουθεί το μέχρι στιγμής μοτίβο.

Επίσης, η Apple ξεκινά τις πωλήσεις μία ή δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση, μία Παρασκευή. Οπότε το 22 Σεπτεμβρίου επίσης ταιριάζει με το μοτίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, λέγεται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγωγή, κάτι που συνεπάγεται ότι μπορεί το iPhone 8 να μην έρθει στα ράφια των καταστημάτων μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης