Νεότερες φήμες αναφέρουν ότι το νέο iPhone 8 δεν θα έχει αισθητήρα αποτυπώματος, ούτε καν επάνω στην οθόνη, ενώ η εταιρεία αναμένεται να “διώξει” και το “home button”.

To Bloomberg αναφέρει ότι η Apple κάνει δοκιμές για τρισδιάστατη σάρωση προσώπου, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν κατά αυτόν τον τρόπο το τηλέφωνό τους. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί και για την είσοδο των χρηστών σε διάφορα sites, για επιβεβαίωση πληρωμών, αλλά και έναρξη διαφόρων εφαρμογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη τεχνολογία λένε ότι πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί χάρη στον νέο 3D αισθητήρα, που πιθανόν θα ενισχυθεί από τη χρήση σαρωτή ίριδας. Οι φήμες λένε ότι θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας ακόμα και αν αυτό είναι επάνω σε κάποιο τραπέζι, χωρίς να χρειάζεται να το φέρετε κοντά στο πρόσωπό σας.

Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την αντικατάσταση του Touch ID στο iPhone 8, αλλά οι πηγές λένε ότι οι δοκιμές έχουν αυτόν τον σκοπό. Αν τελικώς προλάβουν και καταφέρουν να το κάνουν σύντομα λειτουργικό, τότε πιθανώς να παραλείψουν το Touch ID.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρισδιάστατος σαρωτής προσώπου υπάρχει σαν ιδέα από παλιότερα, όμως φαίνεται πως για πρώτη φορά θα δούμε την υλοποίηση στο νέο iPhone.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης