Σύμφωνα με νέες αναφορές, δεν θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του iPhone 8, αλλά θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Οκτώβριο. Προηγούμενες φήμες ήθελαν την Apple να πέφτει εκτός με το σχέδιο της παραγωγής τόσο για τις οθόνες OLED από την Samsung, όσο και για τις μητρικές κάρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιαπωνικό site Mac Otakara νωρίτερα μες στη χρονιά είχε αναφέρει ότι το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει μετά από τα μοντέλα με τις LCD οθόνες, ενώ o αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities πιστεύει ότι το OLED iPhone θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο, όμως θα έχει σοβαρές ελλείψεις σε στοκ, οι οποίες θα ισορροπήσουν στα τέλη Οκτώβρη. Αντίστοιχες καθυστερήσεις αναμένουν κι άλλοι αναλυτές.

Από την άλλη μεριά, η κινεζική Economic Daily News ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση για τη νέα γενιά iPhone, καθώς οι κατασκευαστικές εταιρείες που θα προμηθεύσουν τα υλικά του νέου iPhone από Ιούνιο θα ξεκινήσουν την αύξηση του ρυθμού παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Apple θα παρουσιάσει ένα επανασχεδιασμό για το νέο “iPhone 8”, με γυάλινο σώμα και edge-to-edge OLED οθόνη, που ενδεχομένως θα συμπεριλαμβάνει τον αισθητήρα Touch ID. Άλλες λειτουργίες πιθανόν να είναι η ασύρματη φόρτιση, η κάθετη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και η μπροστινή κάμερα με 3D αισθητήρα και δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου.

Μαζί με το μοντέλο με την OLED οθόνη, αναμένονται άλλες δύο εκδόσεις με LCD οθόνες των 4,7 και 5,5 ιντσών.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης