Όσοι ονειρεύονται να παίξουν σε ένα τηλεοπτικό σόου ερωτήσεων και να… μαζέψουν πολλά χρήματα, μάλλον θα αγαπήσουν ιδιαίτερα το νέο App από τους δημιουργούς του Vine.Tο HQ Trivia είναι διαθέσιμο εδώ λίγους μήνες, και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία του παιχνιδιού είναι απλή και θυμίζει τα κλασικά παιχνίδια γνώσεων. Δύο φορές την ημέρα τις καθημερινές και μια φορά την ημέρα τα ΣΚ, μπορείτε να κάνετε log in και να παίξετε. Πρέπει να απαντήσετε σε 12 ερωτήσεις, και τότε θα λάβετε χρήματα ως έπαθλο. Ναι, κανονικά χρήματα, τα οποία μπαίνουν στον λογαριασμό σας στο Paypal.

Όπως ίσως θα περίμενατε, οι ερωτήσεις είναι κλιμακωτής δυσκολίας. Ξεκινούν από “χαμηλό επίπεδο” και φτάνουν να γίνουν πολύ δύσκολες. Σημαντική λεπτομέρεια: Έχετε μόνο 10 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε στην κάθε μία. Έτσι, όσοι σκέφτονται το παραδοσιακό googl-άρισμα, μάλλον δεν θα τα καταφέρουν. Μπορείτε επίσης να παίξετε και ενάντια σε φίλους σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι σήμερα, πάνω από 100.000 χρήστες έχουν κατεβάσει το App. Ως τώρα, τα χρηματικά έπαθλα είναι μικρά, ωστόσο οι δημιουργοί του HQ Trivia, εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να τα μεγαλώσουν στο μέλλον.

Πηγή: itspossible.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης