Έπειτα από πολύ καιρό, η HTC ετοιμάζεται να μας συναρπάσει με το νέο της smartphone, το HTC 10. Η συσκευή κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγγλία και αναμένεται πολύ σύντομα και στη χώρα μας. Το HTC 10 έχει φτιαχτεί βάσει σχολίων από χρήστες των προηγούμενων μοντέλων, οι οποίοι ήθελαν καλύτερη κάμερα, καλύτερη αυτονομία, αλλά και βελτίωση στον ήχο.

Ο σχεδιασμός της συσκευής είναι ιδιαίτερα προσεγμένος με χαρακτηριστικές καμπύλες από συμπαγές μέταλλο και μπροστινή όψη εξ ολοκλήρου από γυαλί. Αυτό που ξεχωρίζει είναι οι κάμερες, που διαθέτουν οπτικούς σταθεροποιητές, με 12MP τη βασική (που μπορεί να κάνει video-λήψη στα 4Κ-2160p και Hi-Res ήχο), ενώ και η δευτερεύουσα είναι στα 5MP. Η οθόνη έχει μέγεθος 5.2’’ με QuadHD ανάλυση και είναι SuperLCD με κυρτή άκρη Gorilla Glass.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λειτουργικό με το οποίο θα έρθει η συσκευή είναι Android 6.0 Marshmallow και ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 820 με τη μνήμη RAM στα 4GB. Θα κυκλοφορήσουν μοντέλα με 32GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα διαθέτει και microSD υποδοχή. Το σύστημα QuickCharge 3.0 επιτρέπει ταχύτατη φόρτιση της μπαταρίας των 3.000mAh.

To HTC 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες περίπου στα €700 για το μοντέλο με τα 32GB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης