Ένας πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Αυστραλίας, πριν από μερικές ημέρες, έκανε γνωστό πως η αναβάθμιση του LG G5 σε Android 7.0 Nougat θα λάβει χώρα κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο.

Πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι τα χρονοδιαγράμματα αναβάθμισης των παρόχων δεν είναι πάντοτε ακριβή και η αναβάθμιση μπορεί να καθυστερήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά δε θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι η LG ήταν από τις πρώτες εταιρείες που διέθεταν ενημερώσεις για παλαιότερες συσκευές τους. Κάτι τέτοιο συντείνει στο γεγονός ότι οι πληροφορίες αυτές είναι ακριβείς και ότι όντως η συσκευή θα αναβαθμιστεί.

Το LG G5 κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και ήταν από τα πρώτα smartphones στην αγορά που ξεχώριζαν για τον αρθρωτό σχεδιασμό τους. Η συσκευή συνοδεύονταν από την οικογένεια αξεσουάρ «Friends», όπως μια κάμερα και ηχεία που μπορούσαν να συνδεθούν απευθείας στο smartphone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι πωλήσεις της συσκευής δεν ικανοποίησαν την εταιρεία. Η LG σχεδιάζει να πραγματοποιήσει δυναμική επιστροφή στο χώρο, με τη διάθεση του LG V20, ενός smartphone το οποίο θα καταφθάσει με Android 7.0 Nougat και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 28 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ.

Πηγή: DigitalLife.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης