Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μπόλικες πληροφορίες να έρχονται ως teasers από τους αρμοδίους του Redmi brand, κυρίως μέσω των social media. O Lu Weibing, brand manager της Redmi, είχε δείξει την ποιότητα της κάμερας των 64MP και πλέον έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συσκευή θα έχει επεξεργαστή τον Helio G90T στα 12nm από την MediaTek, ο οποίος είναι περίπου ισοδύναμος με τον Kirin 810 (7nm), σύμφωνα με το σκορ των δυο στο AnTuTu. Απ’ ό,τι φαίνεται ο επεξεργαστής της MediaTek για το Redmi Note 8 Pro θα έρθει όμως με υδρόψυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα posters, η υδρόψυξη θα καταφέρνει να χαμηλώσει τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέχρι και 6 βαθμούς Κελσίου, το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στις επιδόσεις της συσκευής.

Το Redmi Note 8 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 29 Αυγούστου. Η εταιρεία μαζεύει κρατήσεις online (για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους), οι οποίες έφτασαν πάνω από 1 εκατομμύριο μέσα σε μόλις 24 ώρες, το οποίο αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι θα ξεπεράσει το ρεκόρ πωλήσεων του Redmi Note 7.

Τα τρία Note τηλέφωνα της Redmi που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή ήδη έφτασαν τα 20 εκατ. σε πωλήσεις μέσα σε 7 μήνες.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης