Καλώς ήρθατε στην πιο γρήγορη, πιο έξυπνη και πιο απολαυστική εμπειρία της οικογένειας Moto G.

Από τότε που η σειρά Moto G επαναπροσδιόρισε την αγορά των smartphones το 2013, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ενδιαφέρονται για premium smartphones σε προσιτές τιμές. Με κάθε γενιά της οικογένειας G, η εταιρεία παραμένει επικεντρωμένη στην κύρια δέσμευση προς στον καταναλωτή: να προσφέρει smartphones που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλετε, χωρίς να θυσίες στην ποιότητα και την αξιοπιστία που περιμένετε, αλλά και στη σωστή τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αντίστοιχα οι ανάγκες στο smartphone που χρειαζόμαστε είναι επίσης πολύ διαφορετικές. Η νέα σειρά Moto G7 περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς, με τέσσερις εκδόσεις του smartphone της Motorola – με καλύτερες κάμερες, διάρκεια μπαταρίας, δύναμη επεξεργαστή και μεγάλες οθόνες.

Moto G7 Plus: Σταθερή ποιότητα εικόνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιασμένο για να παίρνει πάντα τις καλύτερες φωτογραφίες και να συμβαδίσει με τη γρήγορη ζωή σας, το νέο Moto G7 Plus είναι φτιαγμένο για να προσφέρει κορυφαία τεχνολογία κάμερας και καταπληκτικές επιδόσεις. Μικροί κραδασμοί ή κακές συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν το σύστημα διπλής κάμερας 16 MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Επιπλέον, το νέο λογισμικό κάμερας και το AI, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως το Smart Composition και το Auto-Smile capture σας βοηθούν να παίρνετε φωτογραφίες σαν επαγγελματίας. Παράλληλα, χάρη στην μπαταρία που κρατά όλη μέρα με φόρτιση TurboPower 27W για 12 ώρες ισχύος σε μόλις 15 λεπτά, δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε αν έχετε μπαταρία για να αποθανατίσετε οποιοδήποτε γεγονός, ενώ σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Snapdragon™ 636, έχετε το ταχύτερο Moto G έως τώρα. Τέλος, η νέα οθόνη u-design, 6,2″ MaxVision σας δίνει μια εκπληκτική εμπειρία περιεχομένου σε ανάλυση FullHD +, ενισχυμένη από κρυστάλλινα ηχεία stereo Dolby Audio TM.

Moto G7: Δείτε – Φωτογραφίστε – Αλληλεπιδράστε με τη φωτογραφία

Η δημιουργία και κοινή χρήση περιεχομένου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στο νέο Moto G7. Βίντεο και εικόνες κυριολεκτικά ζωντανεύουν στην Full-HD 6.2 ” MaxVision FullHD+ οθόνη του, ενώ το σύστημα διπλής κάμερας 12 MP είναι εξοπλισμένο με εφέ θόλωσης, Spot Color, Auto Smile Capture και Google LensTM, ώστε να μπορείτε να εξαπολύσετε τη δημιουργικότητά σας και να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο γύρω σας. Πιο γρήγορο κατά 50% από την προηγούμενη γενιά, το Moto G7 μπορεί να αντιμετωπίσει και την πιο έντονη χρήση, χάρη στο Snapdragon ™ 632 Mobile Platform, ενώ η Turbo Power φόρτιση και η μπαταρία που κρατά ολόκληρη ημέρα σάς βοηθούν να έχετε μόνιμα διαθέσιμο το κινητό σας για να δημιουργήσετε. Τέλος, με το αναβαθμισμένο, contoured Gorilla Glass, το Moto G7 είναι εξίσου όμορφο όσο και δυνατό. 

Moto G7 Power: Τεράστια διάρκεια ζωής μπαταρίας – Ασταμάτητη διασκέδαση

Η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια Moto G, το Moto G7 Power σχεδιάστηκε για να λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες στα smartphones: τη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Σχεδιάσαμε το Moto G7 Power με μια κορυφαία μπαταρία 5000 mAh, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και να παίξετε για 60 ώρες (2,5 ημέρες), με μία μόνο φόρτιση. Όταν χρειαστεί να φορτίσετε, μπορείτε να έχετε ώρες χρήσης με μόνο λίγα λεπτά φόρτισης του Turbo Power TM, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Με την 6,2 “Max Vision HD+ οθόνη του, σε συνδυασμό με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το Moto G7 Power σάς προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε αγαπημένες ταινίες, βίντεο και παιχνίδια στο κινητό σας. Το Moto G7 Power υποστηρίζεται από το Snapdragon ™ 632 Mobile Platform που ανταποκρίνεται γρήγορα σε ό,τι κάνετε.

Moto G7 Play: Συμπαγής σχεδιασμός – Τεράστια απόδοση

Μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει. Το Moto G7 Play κρύβει μέσα του τεράστιες επιδόσεις. Με το Snapdragon ™ 632 Moblile Platform, το Moto G7 Play είναι 60% πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά. Το compact design του περιλαμβάνει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 5,7 ” Max Vision HD + σε 19:9, που φέρνει απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας, ενώ η 13 MP με PDAF πίσω κάμερά του με μηδενική καθυστέρηση κλείστρου, που εστιάζει σε δέκατα του δευτερολέπτου, δεν θα σας αφήσει να χάσετε στιγμή από ό,τι θέλετε να αποθανατίσετε.

Exclusive Moto Experiences

Η νεότερη γενιά κινητών smartphone έρχεται εξοπλισμένη με αποκλειστικές Moto Experiences που κάνουν τη χρήση του smartphone σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Το νέο επανασχεδιασμένο One Button Nav αντικαθιστά τα κουμπιά πλοήγησης με μία απλή γραμμή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το AndroidTM 9.0 Pie, κάθε σάρωση, πάτημα και κράτημα λειτουργεί ακόμα καλύτερα από πριν. Επίσης το Three Finger Screenshot έρχεται ακόμα καλύτερo, ώστε να μπορείτε τώρα να τραβήξετε screenshots και να τα επεξεργαστείτε αμέσως. Σε συνδυασμό με όλες τις αγαπημένες σας εμπειρίες Moto όπως τα Quick Capture, Fast Flashlight και Attentive Display, η χρήση του smartphone σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Τα G7 family θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από 8 Απριλίου με τις ακόλουθες τιμές: 

  • Moto G7 Play: 159,99€
  • Moto G7 Power: 209,99€ 
  • Moto G7: 259,99€
  • Moto G7 Plus: 309,99€
     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης