Όπως είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, οι εταιρείες φαίνεται να βρήκαν τον δρόμο τους και πλέον ετοιμάζονται να προσφέρουν στους χρήστες αυτό που ποθούν: οθόνη δίχως όρια. 

Η Oppo μας παρουσίασε μια συσκευή με πτυσσόμενη κάμερα που κρύβεται πίσω από την οθόνη, αφήνοντας την οθόνη να λάμψει, χωρίς εγκοπές ή επιπλέον αισθητήρες να “τρώνε” από τον χώρο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά, στη δημοσιότητα έχουμε μια φωτογραφία από μια πρωτότυπη συσκευή, που πιθανώς είναι το νέο… Galaxy S10 της Samsung. Η πηγή που δημοσίευσε τη φωτογραφία δεν κάνει άμεση αναφορά στο S10, αλλά μιλάει για το συγκεκριμένο σχέδιο ως “beyond”, που είναι η κωδική ονομασία της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το concept της “Infinity Display” πλέον εξελίσσεται, με το πάνω bezel να έχει εξαφανιστεί σχεδόν, αλλά και το κάτω να είναι περίπου όσο τα πλαϊνά. Αυτό σημαίνει ότι πιθανώς να δούμε μια λύση σαν αυτή της Oppo με την πτυσσόμενη κάμερα ή κάποια άλλη πατέντα. Οι αισθητήρες θα μπορούσαν επίσης να βρίσκονται κάτω από την οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, δεν υπάρχει επίσημη πληροφορία για τη συσκευή, καθώς η κυκλοφορία του Galaxy S10 είναι μακριά (τουλάχιστον για 6 μήνες ακόμη). Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα επιλέξει ανασχεδιασμό τέτοιου βεληνεκούς η εταιρεία για το νέο μοντέλο της σειράς Galaxy S, έπειτα από τις κατώτερες των προσδοκιών πωλήσεις του S9.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης