Η LG κατασκεύασε μια action camera, που μπορεί να μεταδώσει livestream στο YouTube (ή οπουδήποτε αλλού) χωρίς τη χρήση κάποιου τηλεφώνου ή wi-fi. Η LG Action CAM LTE, όπως ονομάζεται, έχει ενσωματωμένο 4G για να εκπέμπει video το διαδίκτυο. Διαθέτει GPS και motion sensor, τα οποία βοηθούν να κρατήσετε στοιχεία από μετρήσεις, αλλά και την ακριβή τοποθεσία σας.

Μπορεί να μαγνητοσκοπήσει σε 4K/UHD ανάλυση και 30 καρέ/δευτερόλεπτο ή 1080p και 60 καρέ. Επίσης έχει επιλογή για 120 fps σε ανάλυση 720p για να μοντάρετε τα videos σε ultra slow motion. Αν θέλετε να κάνετε livestream μέσω 4G, η ποιότητα είναι στα 720p@30fps. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει memory cards μέχρι 2TB, ενώ υπάρχει wi-fi, Bluetooth και USB φυσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Action CAM ανήκει στη σειρά “Friend” των accesories της LG, που ξεκίνησε με την κυκλοφορία του LG G5. Η κάμερα είναι αδιάβροχη και αντέχει σε βάθος 1 μέτρου για 30 λεπτά, χωρίς κάποια έξτρα θήκη. Η ανταγωνιστική GοPro δε διαθέτει motion sensors και ελάχιστες έχουν τη δυνατότητα για built-in livestream, καθώς οι περισσότερες χρειάζονται το τηλέφωνό σας για κάτι τέτοιο.

Αναμένουμε νεότερα από την LG για τη διαθεσιμότητα και την τιμή της LG ActionCAM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης