H Apple είναι μια εταιρεία με αξία σχεδόν 900 δισ. δολάρια και 268.9 δισ. σε μετρητά. H ανοδική της πορεία συνεχίζεται ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις της Wall Street. Παράλληλα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ο Tim Cook υπερασπίζεται την τιμή του iPhone X.

Από πολλούς αναλυτές η Apple με το iPhone X, για το οποίο χρεώνει τετραψήφιο αριθμό, μπήκε για τα καλά στην κατηγορία των luxury brands. Οι τιμές του στην Ελλάδα είναι 1199 ευρώ για την έκδοση με τα 64GB και 1399 ευρώ για την έκδοση με τα 256GB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επίσημη ανακοίνωση για τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου ο Steven Milunovich, διευθύνων σύμβουλος της UBS Securities απευθυνόμενος στον Cook είπε: “Νομίζω ότι πριν από μερικά χρόνια, κανείς δεν θα φανταζόταν να πουλάει τηλέφωνο σε αυτή την τιμή και προφανώς, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το κάνετε”.

Η απάντηση του Cook ήταν να συγκρίνει την αγορά του iPhone X με έναν ακριβό καφέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Νομίζω ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων πληρώνει για το τηλέφωνο κάθε μήνα. Επομένως… πιστεύω ότι στις ΗΠΑ θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα iPhone X για 33 δολάρια το μήνα. Έτσι, αν το σκεφτείτε, είναι λίγοι καφέδες την εβδομάδα. Είναι ας πούμε λιγότερο από έναν καφέ την ημέρα σε μια από αυτές τις ωραίες καφετέριες”.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης