Οι κάμερες των OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro είναι πολύ καλές όμως δεν μας εντυπωσίασαν οι επιδόσεις τους, όπως αναφέρουμε στο αντίστοιχο άρθρο/βίντεο του zougla.gr. Απ’ ό,τι φαίνεται, έρχεται νέο software update από την εταιρεία που θα διορθώσει τις επιδόσεις του τηλεφώνου στους τομείς της φωτογραφίας, σύμφωνα με το feedback των reviewers, ενώ παράλληλα θα βελτιώνει και την αυτονομία της μπαταρίας.

Το changelog αναφέρει ότι θα έχουμε βελτιώσεις στον αλγόριθμο της μείωσης θορύβου, αλλά και στο εφέ για το sharpening της εικόνας. Παράλληλα, έχει βελτιωθεί η εστίαση, αλλά και η φωτεινότητα για φωτογράφιση σε εσωτερικό χώρο. Η ακρίβεια της ισορροπίας λευκού, που ήταν ένα από τα βασικά μας θέματα και στη δική μας παρουσίαση, επίσης έχει ρυθμιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τις βελτιώσεις στη φωτογραφία, το update θα βελτιώσει και τη συνδεσιμότητα στο δίκτυο, αλλά και την αυτονομία της μπαταρίας. Άλλες μικρότερες διορθώσεις έρχονται και στη φόρτιση, αλλά και στη σταθερότητα του συστήματος.

Το update θα είναι το OxygenOS 11.2.6.6 και ήδη διανέμεται στην Ινδία, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να διατεθεί και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης