Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ήρθε η αγαπημένη στιγμή του χρόνου: ώρα να ανταλλάξετε δώρα! Ευκαιρία να δείξετε στους αγαπημένους σας τι σημαίνουν για εσάς με ένα δώρο που δεν θα περιμένουν, ένα δώρο που ξέρετε ότι χρειάζονται ή ακόμα και ένα δώρο που δεν το ξέρουν ακόμη ότι το χρειάζονται!

Αν αναρωτιέστε κι εσείς τι χρειάζονται, μην ανησυχείτε. Τα Public είναι εδώ για να σας καλύψουν κάθε ανάγκη, αφού διαθέτουν ξεχωριστές κατηγορίες για τους αγαπημένους σας με τεράστια ποικιλία δώρων και μεγάλη γκάμα τιμών που θα σας δώσει αμέτρητες επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δώρα για εκείνον

 

– Smartwatches / Huawei Watch GT 2
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτιμήσει ένα από τα πιο όμορφα smartwatches της αγοράς. Με 2 εβδομάδες διάρκειας ζωής μπαταρίας, θα ξεχάσει τι σημαίνει φόρτιση, θα τον γοητεύσει ο κομψός σχεδιασμός με το 3D γυαλί και η δυνατότητα κλήσεων θα του… λύσει τα χέρια.
 

– Gaming / Assassin’s Creed Odyssey (PS4)

 


 

Αν του πας δώρο το Assassin’s Creed Odyssey, να ξέρεις θα σε αγαπήσει λίγο παραπάνω. Θα του επιτρέψεις να γίνει Σπαρτιάτης και να ταξιδέψει στην εικονική Αρχαία Ελλάδα ως μισθοφόρος, με τη θρυλική λεπίδα του Βασιλιά Λεωνίδα ανά χείρας. Ίσως αργήσεις να τον ξαναδείς, αλλά να ξέρεις θα ευχαριστιέται κάθε στιγμή μακριά σου. Ή μπορείτε απλά να παίξετε μαζί τώρα τα Χριστούγεννα.

– Περιφερειακά /  Εξ. σκληρός δίσκος Western Digital My Passport Go SSD 500GΒ

 

Θυμάσαι που σου παραπονιόταν ότι αργούσε ο σκληρός δίσκος να περάσει τα αρχεία στον υπολογιστή σας; Ε, παρ’ του έναν εξωτερικό SSD δίσκο να δεις για πότε θα σε λατρέψει. Άσε που δεν έχει πρόβλημα να το ταρακουνάς και πάνω κάτω σαν τους μηχανικούς.

 

Δώρα για εκείνη
 

– Smartphones / Samsung Galaxy A70
 


 

Τόσο καιρό σε παρακαλάει να της βρεις ένα καλό κινητό. Πάρ’ της αυτό και δεν θα σου ξαναζητήσει τίποτα. Θα μπορεί να βγάζει selfies με την κάμερα των 32MP, να γράφει βίντεο σε 4K, δεν θα σου λέει να της βρεις τον φορτιστή συνέχεια γιατί έχει εξαιρετική αυτονομία και τεράστια μπαταρία στα 4500mAh και το χρώμα είναι πραγματικά πανέμορφο.

– Tablets / Lenovo M10 10″ 16GB

Εδώ έχουμε Android tablet για όσους αγαπάνε τη μουσική και τη φορητή ψυχαγωγία και αναζητούν μια προσιτή λύση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μουσική, ταινίες, browsing και ό,τι άλλο χρειαστεί.

 

– Αξεσουάρ κινητών-Bluetooth ακουστικά / Bluetooth Handsfree – Urbanista Berlin

 

Ακουστικά για τις κλήσεις της και για να ακούει τη μουσική της. Αν δεν την βόλευαν τα άλλα ακουστικά που είχε, σίγουρα θα την βολέψουν αυτά. Μπορεί να τα κρεμάσει στο λαιμό, χωρίς να την κουράζουν και χωρίς να κινδυνέψει να τα χάσει.

Δώρα για παιδιά / εφήβους

– Gaming / Nintendo Switch
 

Εννοείται ότι το Nintendo Switch είναι η πιο hot κονσόλα που μπορείς να πάρεις στο παιδί σου, στο ανίψι σου, στο εγγόνι σου ή στον ξάδερφό σου. Χιλιάδες παιχνίδια για να παίξει σε φορητή μορφή ή να συνδέσει την κονσόλα στην τηλεόραση για να παίξει εκεί. Όλες οι καυτές κυκλοφορίες είναι διαθέσιμες. Ναι και το νέο Pokemon Shield/Sword.

– Ηλεκτρονικά Ρομπότ / Macrobot
 

Προγραμματιζόμενο ρομπότ για τα πρώτα βήματα στη ρομποτική. Ανιχνεύει εμπόδια και ισορροπεί αυτόματα. Μπορεί να εκτελέσει 12 εντολές, ενώ μπορείς να το προγραμματίσεις για έως και 50 προγραμματισμένες κινήσεις αυτόματα.

– Φορητά ηχεία / Creative Halo

Για να ακούει μουσική από όπου θέλει, με μεγάλη μπαταρία και κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας ύφασμα. Διαθέτει εξωτερικό φωτισμό, τον οποίο μπορείς να προγραμματίσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης