Στις 10 Οκτωβρίου αναμένεται η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Razer Phone 2. Το νέο τηλέφωνο όμως, σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει ως τώρα δεν θα είναι εντελώς… νέο.

Θα περιμέναμε ένα τηλέφωνο σαν το Razer Phone 2 να κυκλοφορήσει με τον κορυφαίο επεξεργαστή της αγοράς για φέτος, το Snapdragon 845, όπως έχουν οι περισσότερες φετινές ναυαρχίδες, απ’ ό,τι φαίνεται όμως το νέο smartphone της Razer θα έρθει με τον περσινό Snapdragon 835, το ίδιο chipset που είχε και το προηγούμενο Razer Phone.

Όπως διέρρευσε λοιπόν από την πιστοποίηση του Google Play, πλέον γνωρίζουμε ότι το νέο Razer Phone 2 θα κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo. Στο ίδιο έγγραφο φαίνεται και ο 835, αλλά και τα 8GB RAM και η ανάλυση της οθόνης, που είναι στα 1440×2560, ακριβώς όπως στο περσινό Razer Phone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα είδαμε ότι το τηλέφωνο θα είναι και εμφανισιακά σχεδόν ολόιδιο, οπότε τι έχουμε να περιμένουμε;

Το Razer Phone 2 θα έχει προεγκατεστημένο το Chroma app, το σύστημα φωτισμού LED της Razer που ενσωματώνει στα πληκτρολόγια και στα ποντίκια της, όμως δεν γνωρίζουμε πώς θα ενσωματωθεί στο τηλέφωνο.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά πιθανόν να είναι έγκυρα, καθώς πρόκειται για έγγραφο που έχει κατατεθεί από την ίδια τη Razer στην Google.

Από τη μία απογοητευόμαστε με τα χαρακτηριστικά του Razer Phone 2, που δείχνει να είναι η πιο στάσιμη μετάβαση επόμενης γενιάς που έχουμε δει, όμως από την άλλη, αν δεν ετοιμάζει η εταιρεία κάποια έκπληξη, αναμένεται να είναι αισθητά χαμηλότερη η τιμή του από τα 699$ του προηγούμενου.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης