Του Παύλου Κρούστη

Η σειρά Α της Samsung μετράει πλέον 4 χρόνια. Πρόκειται για τη μεσαία κατηγορία των smartphones της Samsung και ενώ ως τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα A3 και A5 με ετήσιες επανεκδόσεις, έρχεται το A8 να αλλάξει τα δεδομένα. H σειρά Galaxy A πάντα ήταν κάτι παραπάνω από mid-range και αυτό είναι ακόμα πιο φανερό με το A8. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μας ενημέρωσαν στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής που πραγματοποιήθηκε χθες σε συνεργασία με την WIND Hellas, το Galaxy A8 διαθέτει όχι μόνο τα τελευταία χαρακτηριστικά του οικοσυστήματος smartphones της Samsung, όπως είναι η Infinity Display ή αλλιώς η “οθόνη δίχως όρια”, αλλά παρουσιάζονται και καινοτομίες, όπως για παράδειγμα η πρώτη διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος, που επιτρέπει live focus για bokeh εφέ (θόλωμα στο φόντο για τις selfies), αλλά και ευρύτερο πλάνο κατά βούληση.

Το A8 φαίνεται να τοποθετείται λίγο πιο κάτω από τη σειρά Galaxy S, με σαφώς κατώτερα χαρακτηριστικά όσον αφορά στο τι βρίσκεται “κάτω από το καπό”, όμως παράλληλα με όλα τα πλούσια χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στις premium συσκευές, όπως η πιστοποίηση IP68, που αποτελεί την πιο ασφαλή για τη σκόνη και το νερό. Ο 8-πύρηνος επεξεργαστής του, Exynos 7885 χρησιμοποιείται για πρώτη φορά και αποτελεί τον διάδοχο του περσινού 7880 που χρησιμοποιούσε το 2017 η σειρά Galaxy A.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To κινητό διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, χρυσό και orchid grey, που είχαμε γνωρίσει από το S8. Η συσκευή διατίθεται από αύριο, 26 Ιανουαρίου, στα καταστήματα στην τιμή των 499€.

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου:

Το νέο smartphone Samsung Galaxy Α8 καλωσορίζει η WIND στα καταστήματά της επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της να προσφέρει συνεχώς περισσότερα και τελευταίας τεχνολογίας smartphones και tablets στους πελάτες της ώστε να τους δημιουργείται εξαιρετική εμπειρία σε κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης.

Το νέο μέλος της σειράς A θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου σε όλα τα καταστήματα WIND στην τιμή των 499€.

Το εξαιρετικά λεπτό (5,4 mm) με ενιαίο μεταλλικό σχεδιασμό και γυαλί Gorilla Glass 4 Samsung Galaxy A8 διαθέτει οθόνη 5,6” FHD+ super AMOLED 440 ppi με αναλογία εικόνας 18.5:9, διπλή selfie κάμερα 8MP και 16 MP που εστιάζει σε πραγματικό χρόνο για εξαιρετικές φωτογραφίες, 4GB RAM, αναγνώριση προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος! Είναι επίσης κατασκευαστικά ανθεκτικό με πιστοποίηση IP68.

Με αφορμή το λανσάρισμα του Samsung A8, ο Λευτέρης Μεϊμάρογλου, Υπεύθυνος Προϊόντων Λιανικής της WIND ανέφερε: «Το Samsung  A8 αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στην ευρεία γκάμα smartphones που προσφέρει η WIND στους πελάτες της. Πρόκειται για μια premium συσκευή που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών ενισχύοντας τη χρήση δεδομένων από το 4G δίκτυό μας».

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung A8 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στο www.wind.gr .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης