Το Samsung Galaxy Note 7 θα ήταν ένα από τα καλύτερα smartphones για το 2016. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως υπολόγιζε η εταιρεία, καθώς η υπόθεση με τα αυτο-αναφλεγόμενα Note 7 ξεπέρασε κάθε όριο, οδηγώντας τη Samsung όχι σε μία ανάκληση, αλλά σε δύο, μαζί με οριστική παύση πωλήσεων και παύση παραγωγής.

Η ζημιά είναι τεράστια για τον τεχνολογικό κολοσσό, ενώ αναλυτές αναφέρουν ότι σίγουρα θα υπάρχουν και μελλοντικές επιπτώσεις, που ακόμα είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Η φήμη της εταιρείας υπέστη μεγάλο πλήγμα, ενώ φαίνεται ότι τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες χρήστες στο internet χρησιμοποιούν την… ιδιαίτερη ιδιότητα του Galaxy Note 7 για να φτιάξουν παρωδίες και χιουμοριστικά βίντεο ή φωτογραφίες. Μερικά από αυτά συνδυάζονται με πολύ γνωστές ταινίες/σειρές ή και video games, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

O Σβαρτσενέγκερ στο Commando αντιμέτωπος με ένα Note 7

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η Samsung ζήτησε να «κατέβει» το παρακάτω βίντεο, όπου modders έχουν αλλάξει τις C4 βόμβες στο παιχνίδι Grand Theft Auto V με… Note 7. Το YouTube διατήρησε τα videos όμως.

Παρακάτω, μπορείτε ένα βίντεο που μας έστειλαν οι χρήστες «The M Siblings» του YouTube, στο οποίο μας δείχνουν διάφορες… χρήσεις για τη συσκευή της Samsung.

Ο Psy του γνωστού “hit” Gangam Style


Ιδέα για αποκριάτικη στολή!


Μια μοναδική σκηνή από τη σειρά Breaking Bad με την προσθήκη του Note 7


Pen Pineapple Apple Pen…  με φορτιστή και Note 7

 Άπειρα memes επίσης έχουν βρει «τροφή» στο Galaxy Note 7.

Ο Spider-Man αγόρασε καινούριο τηλέφωνο. Είναι Samsun…


Όταν τελειώνουν οι χειροβομβίδες…


O… πραγματικός λόγος καταστροφής του Death Star.


Δώρο ο πυροσβεστήρας


Φορτίζοντας το Note 7


Θήκη για το iPhone 7, που θυμίζει… Note 7

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης