Κάποιοι χρήστες της ναυαρχίδας της Samsung, του Note 8, αναφέρουν ότι τα τηλέφωνά τους δεν ενεργοποιούνται, ούτε μπορούν να φορτίσουν, εάν η μπαταρία τους έχει αδειάσει εντελώς. Η Samsung είναι ενήμερη για το πρόβλημα και προσφέρει αναλόγως περίπτωσης αντικατάσταση συσκευής. Δεν είναι ακόμα σαφές το μέγεθος του προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες αναφέρουν ότι αφού φτάσουν τα τηλέφωνα στο 0% της μπαταρίας τους και το τηλέφωνο απενεργοποιηθεί, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Δοκιμές έχουν αναφερθεί με διάφορους φορτιστές και καλώδια, όμως φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι της συσκευής.

Εκπρόσωπος στα αμερικάνικα φόρουμ της Samsung αναφέρει ότι οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει άμεσα να επιστρέψουν τη συσκευή του, καθώς “είναι κάτι που η εταιρεία θέλει να διευθετήσει άμεσα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι έναν χρόνο νωρίτερα, η Samsung είχε αναγκαστεί να ανακαλέσει δύο φορές μάλιστα τα Galaxy Note 7, έπειτα από αναφορές εκρηκτικών μπαταριών. Φυσικά, το πρόβλημα του Note 8 δεν είναι αντίστοιχης επικινδυνότητας, όμως δεν παύει να είναι πρόβλημα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης