Τα νέα iPhone είναι τα πρώτα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν χωρίς φορτιστή και πληροφορίες λένε ότι το ίδιο θα ισχύει και για τα Samsung Galaxy S21. Πολλές από τις πηγές ανέφεραν ότι θα λείπει ο φορτιστής, όμως νεότερες πληροφορίες λένε ότι θα λείπει κάτι ακόμη.
 

Η Samsung φαίνεται να ακολουθεί επ’ ακριβώς τη γραμμή της Apple, αφού οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα λείπουν και τα ακουστικά από τα πακέτα, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζαμε ως τώρα. Παράλληλα, αναφέρεται ότι θα λείπει και η θήκη, που υπήρχε σε ορισμένα πακέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Οκτώβριο, όταν έγινε γνωστό ότι η Apple δεν θα περιλαμβάνει τους φορτιστές στα πακέτα της, η Samsung είχε προβεί σε επιθετικές κινήσεις marketing, αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες των φορτιστών της, συμπληρώνοντας ότι θα υπάρχουν στα πακέτα, όμως στην πορεία αυτά σβήστηκαν.

Μια καταχώρηση στη Βραζιλία επίσης επιβεβαιώνει ότι τα Galaxy S21, S21 Plus και S21 Ultra θα πωλούνται χωρίς φορτιστές. Στο πακέτο πιθανώς θα βρείτε μόνο καλώδιο USB-C σε USB-C, ενώ η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει έναν νέο φορτιστή στα 30W, που θα κοστίζει μάλιστα λιγότερο από αυτόν στα 25W που είναι ήδη στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μία ακόμη φορά, αναμένεται να αποδοθεί η απόφαση σε περιβαλλοντικούς λόγους, κάτι που δεν πείθει βέβαια τους καταναλωτές, αφού οι τιμές των συσκευών παραμένουν ίδιες.

Τα νέα Samsung Galaxy S21 θα παρουσιαστούν σε online event που θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης