Μετά τα όσα έγιναν με το Galaxy Note 7 της Samsung, οι φήμες έχουν στραφεί πλέον στην επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Galaxy S8. Οι τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από αλυσίδα εφοδιασμού της Samsung, θέλουν να αλλάξουν λίγο την ιδέα που επικρατεί, λέγοντας ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Samsung Galaxy S8 με οθόνη 2K.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η φήμη έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές που έλεγαν ότι η Samsung θα στραφεί σε οθόνες UHD (2160×3840) για να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στο VR. Φυσικά, χρησιμοποιώντας μια οθόνη με τόσο υψηλή ανάλυση, θα είχε αντίκτυπο στην μπαταρία της συσκευής, έτσι μπορούμε να πούμε πως θα είναι αποδεκτό να παραμείνει σε 2K οθόνες για ακόμη ένα έτος.

Η αλυσίδα εφοδιασμού αναφέρει επίσης ότι κανένας κατασκευαστής εξαρτημάτων δεν έχει λάβει παραγγελία για μέρη που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως home button στην συσκευή. Αυτό φαίνεται να δείχνει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να έχει μια πλήρως γυάλινη πρόσοψη, με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερήχων της Qualcomm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως συνήθως με μια φήμη σαν αυτή, προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: Techmaniacs.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης