Η Samsung Electronics παρουσιάζει τα Samsung Galaxy S9 και S9+, τα smartphones που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, μοιραζόμαστε και βιώνουμε τον κόσμο γύρω μας. Σχεδιασμένα για μία νέα εποχή όπου επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε μέσα από εικόνες, videos και emojis όλο και περισσότερο, τα Galaxy S9 και S9+ έρχονται με την πιο προηγμένη από ποτέ κάμερα της Samsung. Χάρη στο νέο φακό με διπλό διάφραγμα που εξοπλίζει την καινοτόμο κάμερα χαμηλού φωτισμού, τις δυνατότητες Super Slow-mo video και τα εξατομικευμένα AR Emoji, τα Galaxy S9 και S9+ εξασφαλίζουν στον χρήστη πως δεν θα χάνει καμία στιγμή, κάνοντας την καθημερινότητά του συναρπαστική.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Galaxy S9 και S9+ προσφέρουν μια εμπλουτισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία από την AKG, με καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos και την εκλεπτυσμένη οθόνη χωρίς όρια – ένα ορόσημο της σχεδιαστικής κληρονομιάς της Samsung. Επιπλέον, τα Galaxy S9 και S9+ θα ενσωματώνουν τη νέα εφαρμογή Smart Things, η οποία συγκεντρώνει τις υπάρχουσες υπηρεσίες loT της Samsung σε μια μόνο, έξυπνη εμπειρία.

«Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις smartphone συσκευές μας έχει αλλάξει, καθώς ο τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης έχει εξελιχθεί», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics. «Με τα Galaxy S9 και S9+ έχουμε επανεφεύρει την κάμερα των smartphones. Τα GalaxyS9 και S9+, όχι μόνο επιτρέπουν στους χρήστες να τραβούν τις καλύτερες φωτογραφίες και videos οπουδήποτε, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να τους βοηθούν να συνδέονται με άλλους και να εκφράζονται με έναν τρόπο μοναδικό και προσωπικό γι’ αυτούς».

Διαθεσιμότητα/Τιμές

Οι επίσημες προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης για τα δύο μοντέλα είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Samsung Galaxy S9: 879€
  • Samsung Galaxy S9+: 979€

Τα Galaxy S9 και S9+ είναι άμεσα διαθέσιμα για προπαραγγελία στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Οι πελάτες που θα προβούν σε προπαραγγελία, θα παραλάβουν τα smartphones τους έως και επτά μέρες νωρίτερα. Τα Galaxy S9 και S9+ θα κυκλοφορήσουν σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 16 Μαρτίου στα χρώματα Midnight Black, Coral Blue και το νέο Lilac Purple.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε τις συσκευές, πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

Η κάμερα όπως δεν την έχετε φανταστεί

Οι σύγχρονες κάμερες δεν χρησιμεύουν μόνο για να τραβάμε φωτογραφίες – τις χρησιμοποιούμε για να συνδεόμαστε και να επικοινωνούμε. Οι καταναλωτές θέλουν μια κάμερα smartphone με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, ώστε να μπορούν να εκφράζονται με εικόνες υψηλής ποιότητας και με εργαλεία με τα οποία θα πουν τη δική τους, μοναδική ιστορία. Οι κάμερες των Galaxy S9 and S9+ έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες αυτών των καταναλωτών, με αισθητήρα Super Speed Dual Pixel με δική του επεξεργαστική ισχύ και μνήμη,για εντυπωσιακές λήψεις με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Galaxy S9 and S9+ περιλαμβάνουν:

  • Super Slow-mo: Οι καθημερινές στιγμές γίνονται επικές με δυναμικό, αργής κίνησης βίντεο που αιχμαλωτίζει 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα Galaxy S9 και S9+ προσφέρουν ακόμη αυτόματο Motion Detection, ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που ανιχνεύει την κίνηση μέσα στο καρέ και ξεκινάει αυτόματα τη βιντεοσκόπηση – το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να ενεργοποιήσουν τη λήψη. Μετά τη ολοκλήρωση της λήψης του Super Slow-mo βίντεο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μουσική επένδυση μέσα από 35 διαφορετικές επιλογές ή να προσθέσουν ένα μουσικό κομμάτι από την αγαπημένη τους λίστα. Οι χρήστες μπορούν ακόμη εύκολα να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν και να μοιραστούν αρχεία GIF με ένα απλό άγγιγμα σε τρία διασκεδαστικά στυλ επαναλαμβανόμενης κίνησης για να παρακολουθούν τη δραστηριότητά τους ξανά και ξανά. 
  • Low Light Camera: Ο καλός φωτισμός είναι το μυστικό για κάθε υπέροχη φωτογραφία. Συχνά ωστόσο, οι φωτογραφίες λαμβάνονται σε λιγότερο ιδανικές συνθήκες φωτισμού και οι περισσότερες κάμερες smartphone έχουν ένα προκαθορισμένο διάφραγμα που δεν έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε σκοτεινό ή φωτεινό περιβάλλον, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα εικόνες άτονες ή χαμηλότερης ευκρίνειας. Όπως η ίριδα του ανθρώπινου ματιού διαστέλλεται και συστέλλεται, το διάφραγμα Dual Aperture (F1.5 – F2.4)της Samsung επιτρέπει αυτόματα τη διέλευση περισσότερου φωτός σε σκοτεινές συνθήκες ή λιγότερου φωτός σε ιδιαίτερα φωτεινές συνθήκες, τραβώντας φωτογραφίες που είναι έντονες και καθαρές. 
  • AR Emoji: Η Samsung δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα emoji που μοιάζει, ακούγεται και συμπεριφέρεται όπως οι ίδιοι. Το AR Emoji χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο μηχανικής μάθησης που βασίζεται σε δεδομένα, ο οποίος αναλύει μια δισδιάστατη εικόνα του χρήστη και χαρτογραφεί περισσότερες από 100 εκφράσεις του προσώπου για να δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο μοντέλο που αντικατοπτρίζει και μιμείται εκφράσεις, όπως το κλείσιμο των ματιών και το γνέψιμο του κεφαλιού, για πραγματική εξατομίκευση. Με τα AR Emojiο χρήστης μπορεί να μοιράζεται τα συναισθήματά του, όχι μόνο σε βίντεο, αλλά και με διάφορα αυτοκόλλητα,χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό τύπο αρχείου AGIF. Με αυτό τον τύπο αρχείου, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα emojis τους μέσα από τις περισσότερες ανεξάρτητες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων. 
  • Bixby: Η πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Samsung, ενσωματωμένη μέσα στην κάμερα, χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα και τεχνολογίες εκμάθησης για να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τα στοιχεία που περιβάλλουν το χρήστη. Με την ανίχνευση και αναγνώριση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο, η Bixby παράγει στιγμιαία πληροφορίες απευθείας πάνω στην εικόνα στην οποία είναι στραμμένη η κάμερα. Οι χρήστες μπορούν να μεταφράσουν ξένες γλώσσες και να μετατρέψουν συνάλλαγμα σε πραγματικό χρόνο με το Live Translation, να μάθουν για τα στοιχεία του περιβάλλοντός τους, να αγοράσουν προϊόντα που βλέπουν στον πραγματικό κόσμο και να μετρήσουν τις θερμίδες τους κατά τη διάρκεια της μέρας. 

 Η ψυχαγωγία όπως δεν την έχετε φανταστεί

Τα smartphones είναι συχνά η πρώτη μας επιλογή για ψυχαγωγία, γι’ αυτό και η Samsung δημιούργησε μια συσκευή που προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες ήχου με στερεοφωνικά ηχεία, συντονισμένα από την AKG. Είτε οι χρήστες παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία ή αναπαράγουν διαδικτυακά το πιο πρόσφατο άλμπουμ του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, οι ήχοι είναι καθαροί, κρυστάλλινοι και πλούσιοι σε ποιότητα. Τα Galaxy S9 και S9+ υποστηρίζουν επίσης το Dolby Atmos, δίνοντας ένα αποτέλεσμα ήχου 360 μοιρών.

Η εμπειρία ήχου Galaxy S9 και S9+ συμπληρώνεται από την επαναστατική οθόνη χωρίς όρια της Samsung. Η τολμηρή, λαμπερή Super AMOLED οθόνη που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Galaxy S8, ενσωματώνεται απόλυτα στη συσκευή με το πλαίσιο να μην αποσπά καθόλου την προσοχή. Με τον προσαρμοζόμενο εμπλουτισμό της αντίθεσης, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή τους ακόμη και στο άμεσο ηλιακό φως.

Μια συσκευή που ταιριάζει με τον συνδεδεμένο τρόπο ζωής

Ως τα πρώτα smartphones που υποστηρίζουν τη νέα εφαρμογή Smart Things, τα Galaxy S9 και S9+ είναι ο κεντρικός κόμβος για τη διαχείριση κάθε πτυχής του συνδεδεμένου τρόπου ζωής στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει.

Για όσους βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, η επόμενη γενιά Samsung DeX ενισχύει τη δυνατότητα για έναν «κινούμενο» τρόπο ζωής, προσφέροντας μια εμπειρία μεγάλης, πλήρους οθόνης στο κινητό. Με το DeX Pad, ένα νέο σύστημα σύνδεσης, οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδέσουν τα Galaxy S9 και S9+ σε μια μεγαλύτερη οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, για να διευρύνουν την εμπειρία με το κινητό τους. Χάρη στο DeX Pad οι χρήστες έχουν βελτιωμένη επεξεργασία εγγράφων ή απολαμβάνουν gaming σε πλήρη οθόνη. Οι χρήστες μπορούν,επίσης, να μετατρέψουν τα Galaxy S9 και S9+ σε πληκτρολόγιο αφής (Touch Keyboard) και επιφάνεια αφής (TouchPad) με το DeX Pad .

Εξοπλισμένα με τα καλύτερα χαρακτηριστικά της γενιάς Galaxy

Η Samsung θέτει το χρυσό πρότυπο για smartphones με πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη και με γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Τα Galaxy S9 και S9+ προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα. Οι συσκευές υποστηρίζουν τώρα επεκτάσιμη μνήμη μέχρι 400GB με MicroSD Card και είναι εξοπλισμένες με τους τελευταίους επεξεργαστές εφαρμογών υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ισχυρή απόδοση και εξελιγμένη επεξεργασία εικόνας.

Επιπρόσθετα, τα Galaxy S9 και S9+ εφησυχάζουν τους χρήστες, αφού γνωρίζουν ότι το τηλέφωνό τους προστατεύεται από την Knox 3.1, την πιο πρόσφατη πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung. Τα Galaxy S9 και S9+ υποστηρίζουν τρεις διαφορετικές επιλογές βιομετρικών στοιχείων ταυτοποίησης – την ίριδα, το δακτυλικό αποτύπωμα και την αναγνώριση προσώπου – ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν τον καλύτερο τρόπο προστασίας της συσκευής και των εφαρμογών της. Οι συσκευές υποστηρίζουν την λειτουργία Intelligent Scan, μια νέα επαλήθευση που χρησιμοποιεί έξυπνα τη συλλογική δύναμη της σάρωσης της ίριδας και της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για να ξεκλειδώνει γρήγορα και εύκολα το τηλέφωνο του χρήστη σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα Galaxy S9 και S9+, επίσης, εισάγουν τη λειτουργία Dedicated Fingerprint, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα διαφορετικό δακτυλικό αποτύπωμα για πρόσβαση στο Secure Folder, κι όχι αυτό που χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου.

Χάρη σ’ έναν βελτιωμένο οπτικό αισθητήρα ενσωματωμένο απευθείας στη συσκευή, τα Galaxy S9 και S9+ παρέχουν πλουσιότερες και πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση υγείας του χρήστη. Αυτός ο αισθητήρας επιτρέπει στα Galaxy S9 και S9+ να παρακολουθούν το Heart Load Factor των χρηστών, μια νέα μέτρηση για το φορτίο που δέχεται η καρδιά σε πραγματικό χρόνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης