H Samsung έστειλε χθες προσκλήσεις για την παρουσίασή της στο Mobile World Congress για την ανακοίνωση της νέας της ναυαρχίδας, Samsung Galaxy S9. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσκληση εκτός από το “9” αναφέρει και για επανασχεδιασμό της κάμερας ως teaser. Πιθανόν να αποκαλυφθεί η κάμερα με το εναλλασόμενο διάφραγμα, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο W2018 flip phone της εταιρείας. Όπως και μια κανονική φωτογραφική μηχανή, διαθέτει διάφραγμα το οποίο ανοίγει και κλείνει, αναλόγως των συνθηκών φωτισμού. Σε ιδανικές συνθήκες, το W2018 χρησιμοποιεί διάφραγμα f/2.4, αλλά μπορεί να πάει έως και f/1.5 αν χρειαστεί να τραβήξει περισσότερο φως.

Εκτός της κάμερας, το S9 αναμένεται να μοιάζει αρκετά στο Galaxy S8, το οποίο πέρυσι υπέστη μεγάλες αλλαγές στον σχεδιασμό του, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να δούμε ξανά αντίστοιχες. Οι πληροφορίες για την κάμερα ήρθαν από μια διαρροή μέσω του Reddit, όπου κάποιος ανήρτησε μια φωτογραφία με το κουτί της συσκευής απ’ ό,τι φαίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν stereo ηχεία για πρώτη φορά, ενώ φυσικά αναμένεται να έρθει με τον Snapdragon 845 για την αμερικάνικη έκδοση.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης