Μια συλλογή χρήσιμων συμβουλών που παρουσιάζουν λειτουργίες του iPhone με iOS 10:

Στάση καθ’ οδόν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ ακολουθείτε οδηγίες κατεύθυνσης, σαρώστε προς τα πάνω στην κάρτα διαδρομής και μετά αγγίξτε για εμφάνιση κοντινών πρατηρίων καυσίμων. Αγγίξτε ένα από αυτά για να προστεθεί στη διαδρομή σας.

Σταθερό πρόγραμμα ύπνου με την Ώρα ύπνου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθορίστε σταθερές ώρες για να πηγαίνετε στο κρεβάτι και για να ξυπνάτε. Δείτε τη διάρκεια ύπνου, λάβετε υπενθύμιση όταν είναι ώρα για ύπνο και ξυπνήστε με νέους ευχάριστους ήχους.

Προσθέστε αγαπημένα widget στην προβολή «Σήμερα»:

Ελέγξτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές με μία σάρωση. Πατήστε το εικονίδιο μιας εφαρμογής και μετά αγγίξτε «Προσθήκη widget». Σαρώστε προς τα αριστερά από την οθόνη κλειδώματος για άνοιγμα της προβολής «Σήμερα».

Εμπλουτίστε τις αναμνήσεις σας:

Οι Φωτογραφίες σάς βοηθούν να βιώσετε εκ νέου τις αγαπημένες σας αναμνήσεις χάρη στη δημιουργία ταινιών βάσει φωτογραφιών και βίντεο.

Για να επεξεργαστείτε μια ταινία αναμνήσεων, αγγίξτε το κουμπί επεξεργασίας και αλλάξτε τον τίτλο, τη μουσική επένδυση, το περιεχόμενο κ.α.

Κάντε το σπίτι σας εξυπνότερο:

Χρησιμοποιήστε την Οικία για να ελέγχετε φώτα, περσίδες, κλειδαριές θυρών, θερμοστάτες και πολλά ακόμη, από οπουδήποτε. Για να προσθέσετε ένα αξεσουάρ με δυνατότητα HomeKit, συνδέστε το και μετά αγγίξτε το (+).

Ευφυή αποστολή μηνυμάτων με εφαρμογές iMessage

Προσπελάστε πληροφορίες μέσα από εφαρμογές ή δημιουργήστε και μοιραστείτε κάτι διασκεδαστικό, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την εφαρμογή Μηνύματα.

Αγγίξτε το κουμπί Unknown και μετά επιλέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε. Μπορείτε να πραγματοποιήστε λήψη νέων εφαρμογών για το iMessage, από το App Store.

Αποστολή κρυφού μηνύματος

Για να στείλετε ένα μήνυμα με «αόρατο μελάνι», πατήστε το το κουμπί που δείχνει το βέλος προς τα πάνω και μετά επιλέξτε «αόρατο μελάνι». Ο παραλήπτης θα πρέπει να τρίψει το μπαλόνι που θα εμφανιστεί στην οθόνη του για να δει τι στείλατε.

Πηγή: iphonehellas.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης