Η HONOR, το απόλυτο νεανικό smartphone brand, πρωτοπορεί ξανά κάνοντας εμφάνισή και στο χώρο της μόδας μέσα από τη νέα συνεργασία με το μεγαλύτερο ελληνικό casual brand ένδυσης, τη Funkybuddha!

Από σήμερα κιόλας, τα αγαπημένα προϊόντα HONOR εκτίθενται στο χώρο τoυ καταστήματος Funky Buddha στο The Mall Athens και σύντομα στα υπόλοιπα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των outfit στις βιτρίνες, πλαισιώνοντας τους χρωματικούς και στιλιστικούς συνδυασμούς της συλλογής Funkybuddha με HONOR accessories!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Funkybuddha είναι το fashion brand που μιλά πέρα από τη μόδα . Απευθύνεται στον άνδρα και τη γυναίκα που λατρεύει τη ζωή, τη μουσική, την τέχνη, τα ταξίδια και, φυσικά, την τεχνολογία!
Οι συλλογές των ρούχων της αποτελούν «καμβάδες έκφρασης» και απευθύνονται στον σύγχρονο καταναλωτή που θέλει διαρκώς ν’ ανακαλύπτει, να εκφράζει την προσωπικότητά του και να αισθάνεται πάντα ο εαυτός του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπλήξεις της HONOR δε σταματάνε εδώ! Θέλουμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας για τη συνεργασία μας με τη Funkybuddha. Για αυτό το λόγο, μέσα σε «τυχερά» κουτιά smartphone HONOR θα βρείτε ένα κουπόνι αξίας 10 επιπλέον εύρω για αγορές άνω των 40 ευρώ από τα καταστήματα Funkybuddha.

«Στην HONOR μας αρέσει κάθε τι που είναι διαφορετικό, επικοινωνεί τις νεανικές αξίες μας και δίνει στον καταναλωτή μοναδικά προνόμια. Είμαστε το μόνο Smartphone Brand στην Ελληνική Αγορά που επενδύουμε σε ξεχωριστές συνεργασίες πέρα από τα συνηθισμένα. Η Funky Buddha για εμάς είναι ο ιδανικός συνεργάτης που μπορούμε να συνδυάσουμε την μόδα και τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας»  δηλώνει ο Δ. Ρίζογλου , Country Marketing Manager της HONOR Ελλάδας  
 

Stay fresh, Stay Funkybuddha, Stay HONOR!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης