H Sony έχει μείνει πίσω στον αγώνα των πολλαπλών αισθητήρων στις κάμερες κινητών, όμως το νέο Xperia XZ4 φαίνεται να έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.

Διαρροές από τις γνωστές πηγές @OnLeaks και MySmartPrice δείχνουν τα πρώτα renders (μοντέλα φτιαγμένα σε υπολογιστή) του νέου smartphone και μπορούμε να δούμε τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αλλά και μεγάλη οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Για πρώτη φορά η Sony θα χρησιμοποιήσει τριπλή κάμερα σε κινητό της. Το Xperia XZ2 Premium, το μοναδικό κινητό της Sony με διπλή πίσω κάμερα, διαθέτει έναν βασικό αισθητήρα στα 19MP και έναν ασπρόμαυρο στα 12MP. Επίσης υπάρχει και το Xperia XA2 Ultra, το οποίο διαθέτει διπλή μπροστινή κάμερα. Το XZ4 φαίνεται να διαθέτει μονή.

Η οθόνη υπολογίζεται στις 6,5 ίντσες, αρκετά μεγαλύτερη από την 6″ του Xperia XZ3. Το πλάτος της συσκευής δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά, όμως φαίνεται διαφορετικός ο λόγος πλευρών, με μεγαλύτερο ύψος και αναλογία 19.5:9. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν βλέπουμε πουθενά εγκοπή (notch).

Το ύψος είναι στα 166.9mm και είναι ίσως το ψηλότερο τηλέφωνο που υπάρχει, ενώ και το πάχος του είναι μικρότερο σε σχέση με το XZ3, καθώς φτάνει τα 8.2mm.

Δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και φαίνεται από τον σχεδιασμό του Power button ότι θα δούμε αισθητήρα στο πλάι.



Άλλη μια αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, έχει να κάνει με την τοποθέτηση του ηχείου που φαίνεται να είναι στο κάτω μέρος και όχι μπροστά, το οποίο θα βελτιώσει σίγουρα την αναλογία οθόνης/σώμα. Δεν υπάρχει θύρα 3.5mm, παρά μόνο USB-C.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
To Sony Xperia XZ4 αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση τον Φεβρουάριο στην έκθεση Mobile World Congress.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης