Είσαι από του τυχερούς, που έχουν στα χέρια τους το «μαγικό χαρτάκι» για τον 61ο τελικό της Eurovision και ετοιμάζεις βαλίτσα για Σουηδία; Τέλεια! Απόλαυσε το ταξίδι σου στην καρδιά της Σκανδιναβίας, μίλα με τους φίλους σου στην Ελλάδα για όλα όσα συμβούν στο «Globe Arena» στις 18 Μαΐου και μοιράσου τη «μαγεία» χωρίς το άγχος χρεώσεων περιαγωγής. Απλά γιατί η WIND φροντίζει ώστε να μιλάς, να στέλνεις SMS και να σερφάρεις στο internet σαν να είσαι στην Ελλάδα.

Έστω και αν δεν θα έχουμε ελληνική συμμετοχή καθώς το συγκρότημα ARGO με το τραγούδι «Utopian Land» δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, έχεις πολλούς άλλους λόγους να στείλεις επιτόπου βίντεο σε άλλους φανατικούς του διαγωνισμού τόσο από τις υπόλοιπες ξένες συμμετοχές όσο και από τον αγαπημένο Justin Timberlake, ο οποίος θα ανοίξει το μεγαλύτερο και μακροβιότερο διαγωνισμού τραγουδιού παγκοσμίως ερμηνεύοντας το καινούργιο του single με τίτλο «Can’t stop the feeling». Και αυτή είναι η πρώτη φορά που στη σκηνή της Eurovision θα δούμε έναν καλλιτέχνη παγκοσμίου φήμης που δε διαγωνίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ενώ εκατοντάδες καρδιές εντός των ελληνικών συνόρων που δεν κατάφεραν να βρεθούν στην Στοκχόλμη θα χτυπούν δυνατά από τον καναπέ τους, αναμένοντας το… επόμενο δωδεκάρι, εσύ, με πολύ χαμηλές χρεώσεις και αξιοποιώντας την ενσωματωμένη χρήση του προγράμματος WIND ή του πακέτου καρτοκινητής WIND, που έχεις, θα μοιραστείς τη live εμπειρία και θα μεταφέρεις σε κάποιους από αυτούς τον ξέφρενο παλμό του διαγωνισμού.

Και φυσικά αυτό το ταξίδι δεν έχει μόνο Eurovision. Πηγαίνοντας στην Στοκχόλμη, δεν είναι δυνατόν να μη γευτείς την ομορφιά της σουηδικής πρωτεύουσας, μιας πόλης πάνω από 700 ετών, γεμάτη από τουριστικές ατραξιόν και ιστορία που εκτείνεται πάνω σε 14 νησιά που κοιτούν περήφανα την Βαλτική. Και όσο θα περιπλανιέσαι στην Gamla Stan, από τους πλέον καλοδιατηρημένους μεσαιωνικούς οικισμούς της Ευρώπη, θα κάνεις και μια κλήση από το WIND κινητό σου στην πάντα «ανήσυχη» ελληνίδα μάνα να της περιγράψεις τη μοναδική Ice Queen πόλη με τα γραφικά σοκάκια, τα λιθόστρωτα δρομάκια και τα εκπληκτικά μικρομάγαζα και τις γκαλερί. Δε θα της στείλεις και μία selfie από τη βόλτα σου με το καραβάκι για του λόγου το αληθές;

Για το ταξίδι σου στη Σουηδία με αφορμή τη Eurovision, αλλά και για όπου και αν ταξιδέψεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση για δουλειά ή για διασκέδαση, η WIND σου δίνει ότι χρειάζεσαι για να επικοινωνείς, να μοιράζεσαι, να δίνει φωνή στις εμπειρίες σου με νέες χρεώσεις περιαγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.wind.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης