Τα realme Number Series έφτασαν τα 40 εκατ. σε πωλήσεις

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 21:06
Τα realme Number Series έφτασαν τα 40 εκατ. σε πωλήσεις

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι οι δημοφιλείς σειρές smartphone realme Number έφτασαν το ορόσημο των 40 εκατομμυρίων πωλήσεων.
 

Οι συνολικές πωλήσεις της τάξης των 40,6 εκατομμυρίων των σειρών realme Number την βοηθούν να καταταχθεί στην 4η θέση στην κατηγορία Smartphone New Age Families.


Σύμφωνα με το report του Strategy Analytics, ο όγκος πωλήσεων των σειρών Number της realme έφτασαν τα 40 εκατομμύρια και κατατάχθηκαν στο Νο. 4 από το τρίτο κιόλας τρίμηνο του 2021 στις συγκεντρωτικές αποστολές στην κατηγορία «New Age Smartphone Families», που ήταν καθοριστικής σημασίας για την αναβάθμισή της realme ως το ταχύτερο brand που κατάφερε ποτέ να αποστείλει 100 εκατομμύρια συσκευές στην ιστορία των smartphone.


Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σειρές προϊόντων Android smartphone που έφτασε ποτέ τις 40 εκατομμύρια αποστολές, οι σειρές realme Number πέτυχαν αυτό το ορόσημο σε μόλις 2 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το realme 1 το 2018. Έκτοτε, έχουν κυκλοφορήσει άλλα τόσα αγαπημένα και δημοφιλή μοντέλα που συγκαταλέγονται στις σειρές Number της realme.
 


 

Στην Ευρώπη, οι σειρές realme Number σημείωσαν αύξηση 570% σε ετήσια βάση. Ακόμη πιο αξιοσημείωτο, η Πολωνία ήταν στην κορυφή σε όλες τις χώρες με ρυθμό ανάπτυξης 651% σε ετήσια βάση, ενώ η Ιταλία ακολούθησε με 610% και το Βέλγιο με 589%. Για την Ελλάδα, ο ρυθμός ανάπτυξης έφτασε το 413%. Ενώ για τις Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο η ετήσια αύξηση έφτασε άνω του 300%.
 

 

Ο Madhav Sheth, Αντιπρόεδρος της realme, Πρόεδρος του Realme International Business Group, Διευθύνων Σύμβουλος της realme Europe, σχολίασε σχετικά με την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων, λέγοντας: «Αυτό το επίτευγμα είναι απόδειξη του πόσο πολύ έχει γίνει αποδεκτή η realme παγκοσμίως και τα μεγάλα βήματα που έχουμε κάνει από το 2018 ως εταιρεία. Από την αρχή, η realme επικεντρώθηκε στην αποστολή της, στο να προσφέρει δηλαδή έναν συνδυασμό τεχνολογικής καινοτομίας, στυλ και σχεδίου σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχουμε στους νέους τεχνολογία αιχμής χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσουν ένα σωρό χρήματα. Φτάνοντας τα 40 εκατομμύρια πωλήσεις, οι σειρές realme Number αντιπροσωπεύουν τις αξίες της realme και τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την κοινή μας αποστολή στο εγγύς μέλλον».
 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της realme – https://www.realme.com/

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 21:06