Τα smartphones αποτελούν ένδειξη κοινωνικού status. Για κάποιους, η αγορά του πιο ακριβού τηλεφώνου απλά όμως δεν είναι αρκετή. Πώς θα μπορούσατε να δείξετε ότι είστε πολύ πιο πλούσιοι, όταν έχετε το ίδιο τηλέφωνο με κάποιον άλλον; Φυσικά, με ένα επιχρυσωμένο smartphone.

Υπάρχει μια εταιρεία που ονομάζεται Caviar, που εξειδικεύεται στην κατασκευή τέτοιων τηλεφώνων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές τις υπερπολυτελείς συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Samsung Galaxy Fine gold Note 9

H συσκευή που βλέπετε ζυγίζει περίπου 1 κιλό και κοστίζει… 59.040 δολάρια. Το εξωφρενικό είναι ότι μιλάμε για τη συσκευή με τα 128GB. Αν θέλετε τη συσκευή με τα 512GB, θα σας κοστίσει 230 δολάρια ακόμη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Apple iPhone XS diamond edition

H Caviar προσφέρει μια εκτενή συλλογή από μεταποιημένα iPhone XS και XS Max. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι το “Grand Complications Skeleton Diamond Edition” που φτάνει τα 23.940 δολάρια.

TsarPhone Vladimir Cross

Ένα καθαρόαιμο “ρώσικο” τηλέφωνο με άγνωστο λειτουργικό σύστημα, 1GB RAM, 2MP camera, 3G και με μπαταρία 830mAh. Ναι, είναι ιδιαίτερα ξεπερασμένα χαρακτηριστικά. Πόσο κοστίζει; Μόλις 4.710 δολάρια.

Leaders Putin-Trump Peacemakers Nokia 3310

Ένα τηλέφωνο που αποτελεί από μόνο του έναν εορτασμό της συνάντησης του Trump και του Putin, στο οποίο μάλιστα έχει χαραθεί και η ημερομηνία 16/07/2018 αυτής της συνάντησης. Θέλετε κι εσείς να γιορτάσετε αυτό το θρυλικό γεγονός με ένα τηλέφωνο; Θα σας κοστίσει 2.620 δολάρια…

Αυτά είναι μερικά μόλις από τα τηλέφωνα της Caviar. Όπως μαντέψατε υπάρχουν αμέτρητες ακόμη εκκεντρικότητες που μπορείτε να ανακαλύψετε στο site της εταιρείας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης