To iPhone 7 πιθανότατα να αποκαλυφθεί μες στις επόμενες εβδομάδες επίσημα από την Apple, καθώς οι φήμες πολλαπλασιάζονται. Αυτό που ξέραμε ως τώρα ήταν ότι θα κυκλοφορήσουν τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone 7: το iPhone 7, το iPhone 7 Plus και το iPhone 7 Pro. Το Plus θα ήταν απλά η μεγαλύτερη έκδοση του “κανονικού” μοντέλου, όπως μας έχει μάθει η Apple τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ η Pro έκδοση θα είχε την διπλή κάμερα, που είχαμε δει από τις φωτογραφίες, που είχαν διαρρεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέες πληροφορίες από την Nikkei αναφέρουν ότι η Apple σκόπευε να κυκλοφορήσει τρεις παραλλαγές, αλλά λόγω της πτώσης των πωλήσεων των iPhones κατά το δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2016 (η πρώτη πτώση στην ιστορία του iPhone), παρά τη βελτίωση του τρίτου τριμήνου, αποφάσισαν τελικά να κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις της συσκευής (τουλάχιστον για τώρα).

Σύμφωνα με την αναφορά, το μοντέλο που δε θα κυκλοφορήσει τελικά θα είναι το iPhone 7 Plus, ενώ η Pro έκδοση με τη διπλή κάμερα θα είναι αυτή που θα κυκλοφορήσει. Ίσως υπάρξει και μετονομασία σε Plus για να διατηρηθεί η συνοχή της σειράς των συσκευών της Apple.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω δεν αποτελούν επίσημη ανακοίνωση, αλλά θα μάθουμε σύντομα καθώς η εμφάνιση του νέου iPhone αναμένεται στις αρχές Σεπτέμβρη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης