Για όσους ελπίζατε σε μια οικονομικότερη πρόταση από την OnePlus, όπως είναι το OnePlus X, τότε ίσως θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς σύμφωνα με το διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας, η συσκευή φαίνεται να μην είναι πλέον διαθέσιμη. Εκτός αυτού, η συσκευή φαίνεται όμως ότι δε θα είναι ξανά διαθέσιμη γενικά, όπως αναφέρουν χρήστες του φόρουμ της OnePlus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι από τους χρήστες του φόρουμ, που ήδη έχουν παραγγείλει το κινητό αναφέρουν ότι έχουν λάβει μία ανησυχητική ενημέρωση, την οποία και μοιράστηκαν. Η ενημέρωση αναφέρει ξεκάθαρα ότι η OnePlus δε σκοπεύει να παράγει άλλες OnePlus X μονάδες προς το παρόν. Απ’ ότι φαίνεται, η ζήτηση είναι τεράστια και υπάρχει τεράστια έλλειψη, που αναγκάζει την εταιρεία να ακυρώσει παραγγελίες και να στείλει πίσω εκπτωτικά κουπόνια των 10 δολαρίων.

Το OnePlus X ξεκίνησε την κυκλοφορία του μόλις πριν μερικούς μήνες, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά το ανώτερο μοντέλο, OnePlus 3. Επίσης στην αγορά είναι ακόμα διαθέσιμο το OnePlus 2, ενώ περίεργο είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την OnePlus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν και για όσο υπάρχουν αποθέματα, μπορείτε να βρείτε το OnePlus X στην Ελλάδα αποκλειστικά  στα καταστήματα Public.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης