H Huawei απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την παρουσίαση της σειράς Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με teaser που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, η σειρά Mate 20 θα αποκτήσει ένα νέο μέλος, το Mate 20X, ένα smartphone, που θα εστιάζει στο gaming. Τις προηγούμενες χρονιές, πλάι στα Mate και Mate Pro μοντέλα βλέπαμε τις ειδικές εκδόσεις Porsche Design, τις οποίες φαίνεται να αντικαθιστά το φετινό Mate 20X.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το teaser:

Απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε φαίνεται ότι θα υπάρχει βελτιωμένο σύστημα ψύξης της συσκευής, ενώ γίνεται και αναφορά στη διάρκεια, που σημαίνει ότι πιθανώς θα δούμε και μεγαλύτερη μπαταρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τέλος, διέρρευσαν και κάποιες φωτογραφίες από τις οποίες μπορούμε να δούμε ότι ο σχεδιασμός θα είναι μάλλον σχεδόν ίδιος πέρα από την εγκοπή στο μπροστινό μέρος, η οποία φαίνεται να είναι σε μορφή σταγόνας, εν αντιθέσει με το παραλληλόγραμμο που θα ακολουθείται σχεδιαστικά για τα Mate 20 και Mate 20 Pro, χωρίς όμως να έχουμε ακόμα επιβεβαίωση για αυτά.

Το gaming smartphone λέγεται ότι θα έχει και μεγαλύτερη οθόνη, που θα φτάνει… τις 7,21 ίντσες!

Το zougla.gr θα βρίσκεται στο Λονδίνο, στην παρουσίαση της σειράς Mate 20 της Huawei, απ’ όπου θα σας μεταφέρουμε όλα τα νέα.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης