Της έπεσε το κινητό από το αεροπλάνο και το βρήκε... να λειτουργεί!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 21:51
Της έπεσε το κινητό από το αεροπλάνο και το βρήκε... να λειτουργεί!
Μια γυναίκα ανέφερε ότι της έπεσε το iPhone από το αεροπλάνο στο οποίο είχε επιβιβαστεί και έπειτα το βρήκε σε άψογη λειτουργική κατάσταση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My iPhone.

Η Sarvinder Naberhaus από την Iowa των ΗΠΑ, είχε επιβιβαστεί σε αμερικάνικο αεροπλάνο σε μικρότερο αεροπλάνο vintage, το οποίο πετούσε στα 1.000 πόδια, όταν ο αέρας της πέταξε το κινητό από τα χέρια."Το πήρε ο αέρας και εξαφανίστηκε. Κοίταξα κάτω και είδα λιβάδια", ανέφερε η Naberhaus. Ο Rob Lock, o πιλότος, της είπε ότι δεν πρόκειται να το ξαναδεί αφού έπεσε από τέτοιο ύψος, στα 1.000 πόδια.

Όταν προσγειώθηκαν, η Naberhaus ενεργοποίησε την εφαρμογή Find My iPhone. Στην αρχή δεν υπήρχε σήμα, αλλά ενώ η Naberhaus σκεφτόταν την αγορά νέου τηλεφώνου, εμφανίστηκε το σήμα του κινητού της στην εφαρμογή.

Ακολούθησαν το σήμα και το βρήκαν να έχει πέσει σε χόρτα, εντός κατοικημένης περιοχής. Η συσκευή ήταν άθικτη εξωτερικά και λειτουργούσε άψογα."Το βρήκα με την οθόνη προς τα πάνω, ενώ είχε πέσει πάνω σε ψηλό και μαλακό χορτάρι", ανέφερε η Naberhaus γελώντας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 21:51