Πολλές ήταν οι φήμες μέσα στο 2019 για το iPhone SE 2, το οποίο φαίνεται να ζητούν πολλοί fans της εταιρείας. Πλέον απ’ ό,τι φαίνεται έχουμε την πρώτη εικόνα (σε render) της συσκευής και λέγεται… iPhone 9.
 

Ο γνωστός leaker OnLeaks, που έχει στο ενεργητικό του πολλές έγκυρες διαρροές, αυτήν τη φορά έδωσε μια πρώτη εικόνα από το νέο οικονομικότερο smartphone της Apple, που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συσκευή διαθέτει κατασκευή με διπλό γυαλί, οθόνη 4,7 ιντσών με μεγάλο πλαίσιο οθόνης, ειδικότερα στο επάνω και το κάτω μέρος, ενώ φαίνεται να επιστρέφει και το Touch ID (αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων). Στο πίσω μέρος φαίνεται το frosted glass φινίρισμα που είδαμε στα περσινά iPhone 11 Pro, μονή κάμερα, LED φλας και το λογότυπο της Apple.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει διαστάσεις 138,5 x 67,4 x 7,8 χλ., δηλαδή θα είναι λίγο πιο παχύ από το iPhone 8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To iPhone 9 αναμένεται να ενσωματώνει το περσινό A13 Bionic τσιπ της Apple μαζί με 3GB RAM. Ακόμη μια φήμη λέει ότι θα περιλαμβάνει LCP κεραία, που θα βελτιώνει τη συνδεσιμότητα για τα δίκτυα, ενώ η φόρτιση θα γίνετια και πάλι μέσω Lightning θύρας.
 

Υπάρχει μια πιθανότητα να το δούμε να εμφανίζεται επίσημα στην παρουσίαση των νέων iPad Pro τον ερχόμενο Μάρτιο. Το iPhone 9 των 64GB υπολογίζεται να κοστίζει 399 δολάρια. 

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν επίσημα στοιχεία και αναμένουμε ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης